Verliefd, verloofd, verkleumd

Titel: Verliefd, verloofd, verkleumd
Genre: Feelgood romance, kerstnovelle
Schrijver: Vanessa Gerrits
Verteller: Jeske van de Staak
Duur van het boek: 4 uur 43 minuten
Alle boeken van de serie North Ness Inn:

Het verhaal van Verliefd, verloofd, verkleumd

Dit is een kerstnovelle als deel 3 van deze feelgood serie over de liefde tussen de Nederlandse Esme en de Schotse hooglander Rory.
Esme en de gehele familie Dries reizen naar Drumnadrochit om kerst bij Rory te vieren, maar hun kerstvakantie gaat zeker niet zoals gepland. Hoewel Rory’s herberg deze maand gesloten zou zijn, besluiten ze met z’n allen de boel open te gooien en een helpende hand te bieden. Deze uitdaging is enorm, want ze moeten flink de handen uit de mouwen schudden en alles wat tegen zit zien recht te breien.

Bekijk een inkijkexemplaar of luister naar een fragment van het boek.

Te koop bij Bol.com (E-book en luisterboek gratis in Kobo Plus voor abonnees)

Verteller

De stem van de verteller klinkt fijn in de oren en past heel goed bij een feelgood verhaal. Haar stemmen voor personages klinken allemaal vrijwel hetzelfde. Dat is wel jammer. Ik zou graag dit verhaal in het Engels met de prachtige Schotse accenten horen. Ik vind deze versie een ruimvoldoende waard.

Mijn mening

Dit is een gezellig kerstverhaal over een Nederlandse familie in de Schotse hooglanden. Het is een feelgood romance in kerstsfeer. Je kan dit meer zien als een kort avontuur in deze serie van North Ness Inn.

Vaak biedt het vervolg van een romance serie allerlei problemen tussen het kersverse koppel en dat vind ik altijd heel erg jammer, maar dat is gelukkig hier helemaal niet het geval. Het gaat hier puur om een uitdaging die ze samen aangaan. Tijdens dit avontuur groeit hun liefde en waardering voor elkaar en wordt het verhaal van deze (samengestelde) familie in de North Ness Inn op een bijzondere wijze verder uitgebreid.

Ik geef dit boek 3 van de 5 sterren.

Bekijk meer feelgoodboeken.
Zin in nog meer vrolijke boeken over de Schotse hooglanden?

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book (gratis in Kobo Plus voor abonnees) en luisterboek (gratis in Kobo Plus voor abonnees) in het Nederlands.
  • Storytel: Luisterboek in het Nederlands.
  • Luisterrijk: Luisterboek in het Nederlands.
  • Nextory: Luisterboek in het Nederlands.
  • BookbeatNL: Luisterboek in het Nederlands.
  • EbookNL: Ebook in het Nederlands.
  • iTunes: Nederlandse luisterversie.
Recensie: Verliefd, verloofd, verkleumd is een kerst romance verhaal in de serie North Ness Inn van Vanessa Gerrits.

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *