Twilight

Titel: Twilight
Genre: Young adult, romance, fantasy
Schrijver: Stephenie Meyer
Verteller Engelse versie: 
Ilyana Kadushin
Uitgeverij: 
van Goor
Duur van het boek Engelse versie: 
12 uur 51 minuten
Alle boeken van deze Twilight Saga serie:

Het verhaal van Twilight

Dit is boek 1 van een liefdesverhaal tussen een meisje en een vampier.
Het verhaal beschrijft de zeer emotionele en spannende wijze waarop ze verliefd op elkaar worden.
We leven mee met Bella, terwijl ze geheel op gaat in haar eigen wereld totdat ze Edward Cullen ontmoet. Voortaan bestaat haar wereld alleen nog maar uit hen tweetjes.
Toch komt ze al snel tot de ontdekking hoe gevaarlijk de wereld van de Cullens zijn en nu zij er ook deel van wil uitmaken eindigt ze al snel in de gevarenzone!

Bekijk een inkijkexemplaar van het boek.

Te koop bij Bol.com.

Deze Twilight serie is ook verfilmd. Bekijk hieronder de trailer van de eerste film.

Verteller

Deze Engelse verteller doet het erg goed. Haar stem voor Bella klinkt zeer passend en haar andere personagestemmen klinken ook heel goed. Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening over Twilight

Ik vind deze serie absoluut een aanrader. Het verhaal is behoorlijk intens en je gaat helemaal op in de personage van Bella, terwijl ze eerst in haar eigen leventje vast zit om dan plotseling innig van Edward te houden.
Deze insta-love wordt heel mooi en fascinerend beschreven en voor je het weet staat Bella’s leven volkomen op de kop! De combinatie van spanning en romantiek is perfect uitgevoerd en de spanning tussen Edward en Bella is haast voelbaar.
Het einde maakt dat je direct naar boek 2 wil grijpen. Mijn tip aan jou: zorg ervoor dat je de hele serie bij de hand hebt of er snel aan kan komen.
Ik geef dit boek 5 van de 5 sterren. Zelf heb ik deze boeken al een aantal keren geluisterd. De boeken zijn veel beter dan de films.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book en paperback, hardcover en dwarsligger in het Nederlands.
  • Storytel: E-book in het Nederlands.
  • Nextory: E-book in het Nederlands.
  • EbookNL: Ebook in het Nederlands.
  • Audible: Engelse luisterversie
  • Itunes: E-book in het Nederlands en luisterboek in het Engels.
Recensie: Twilight is een serie boeken over een liefdesverhaal tussen een meisje en een vampier, geschreven door Stephenie Meyer.

Ik heb het boek lang geleden gekocht bij Audible. Ik heb het boek in het Engels geluisterd. Ik betaal $149.50 (was verleden jaar nog $171.92!) per jaar voor een abonnement bij Audible. Daarmee krijg ik 12 credits, waarmee ik minstens 12 luisterboeken kan kopen (die ik dus houd zelfs al beëindig ik mijn abonnement). Daarnaast kan ik zonder extra kosten naar de boeken luisteren in de Audible Plus categorie. Vaak gebruik ik de credits om in een uitverkoop, zoals 1+1 gratis mijn boeken te kopen.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *