New Moon

Titel: New Moon
Genre: Young adult, romance, fantasy
Schrijver: Stephenie Meyer
Verteller Engelse versie: Ilyana Kadushin
Duur van het boek Engelse versie: 
14 uur 50 minuten
Alle boeken van deze Twilight Saga serie:

Het verhaal van New Moon

Dit is boek 2 van een liefdesverhaal tussen een meisje en een vampier. Boek 1 (Twilight) beschrijft de zeer emotionele en spannende wijze waarop ze verliefd op elkaar worden.
In dit boek volgen we hun intense liefde, maar ook de moeilijkheden en gevaren die gepaard gaan met een leven vol vampiers.
Hun liefdesverhaal neemt meerdere malen een dramatische wending en in dit boek maken we kennis met de weerwolven, de natuurlijke vijanden van de vampiers.
Nu Bella er helemaal alleen voor staat leunt ze steeds meer en meer op Jacob, een jonge Quileute die is opgegroeid met de legendes over vampiers.
Bella’s leven is behoorlijk bizar. Als ze niet de liefde verklaart aan een vampier, zijn het weerwolven die haar weten te vinden. Ook betekent het vertrek van de Cullens niet het vertrek van alle vampiers!

Bekijk een inkijkexemplaar van het boek.

Te koop bij Bol.com.

Deze Twilight serie is ook verfilmd. Bekijk hieronder de trailer van de tweede film (boek 2).

Verteller

Deze Engelse verteller doet het erg goed. Haar stem voor Bella klinkt zeer passend en haar andere personagestemmen klinken ook heel goed. Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Ik vind deze serie absoluut een aanrader. Dit is een prima vervolg op Twilight en dit verhaal is mooi en emotioneel beschreven. Er komen aardig wat emoties aan bod, zoals liefdesverdriet die uitmondt in een zware depressie, zorgen, boosheid, nieuwe liefde, enz.
Ik vind Jacob een geweldige personage, vele malen leuker dan Edward!
De afwisseling van romantiek en spanning in de wereld van vampiers en weerwolven vind ik ook heel goed.
Het einde maakt dat je direct naar boek 3 wil grijpen. Mijn tip aan jou: zorg ervoor dat je de hele serie bij de hand hebt of er snel aan kan komen.
Ik geef dit boek 4.5 van de 5 sterren. Zelf heb ik deze boeken al een aantal keren geluisterd. De boeken zijn veel beter dan de films.

Bekijk meer romantische boeken voor Young Adults.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book en paperback, hardcover en dwarsligger in het Nederlands.
  • Storytel: E-book in het Nederlands.
  • Nextory: E-book in het Nederlands.
  • EbookNL: Ebook in het Nederlands.
  • Audible: Engelse luisterversie
  • Itunes: E-book in het Nederlands en luisterboek in het Engels.
Recensie: New Moon, boek 2 van de Twilight serie van Stephenie Meyer. Een romantische serie voor Young Adult over liefde, vampiers en weerwolven.

Ik heb het boek lang geleden gekocht bij Audible. Ik heb het boek in het Engels geluisterd. Ik betaal $149.50 (was verleden jaar nog $171.92!) per jaar voor een abonnement bij Audible. Daarmee krijg ik 12 credits, waarmee ik minstens 12 luisterboeken kan kopen (die ik dus houd zelfs al beëindig ik mijn abonnement). Daarnaast kan ik zonder extra kosten naar de boeken luisteren in de Audible Plus categorie. Vaak gebruik ik de credits om in een uitverkoop, zoals 1+1 gratis mijn boeken te kopen.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *