Eclipse

Titel: Eclipse
Genre: Young adult, romance, fantasy
Schrijver: Stephenie Meyer
Verteller Engelse versie: Ilyana Kadushin
Duur van het boek Engelse versie: 
16 uur 26 minuten
Alle boeken van deze Twilight Saga serie:

Het verhaal van Eclipse

Dit is boek 3 van een liefdesverhaal tussen een meisje en een vampier. In dit boek maakt de weerwolf Jacob ook deel uit van dit liefdesverhaal.
Zowel Edward als Jacob proberen Bella voor zich te winnen en hoewel Bella altijd duidelijk heeft gemaakt dat ze alleen Edward wil, kan ze zich er maar niet toe zetten om Jacob ook daadwerkelijk los te laten. Ze wil Jacob koste wat kost als beste vriend in haar leven houden, maar dit lijkt een onmogelijke zaak.
Ondertussen biedt dit verhaal meer dan genoeg actie, want Bella zou Bella niet zijn als haar leven niet in gevaar zou zijn. Ditmaal lijkt het gevaar van meerdere kanten te dreigen en moeten ze zich klaarmaken voor een oorlog.
Ondertussen wordt de groep weerwolven steeds groter en leren we meer over hun “pack life”.
Terwijl alles om haar heen in rep en roer is probeert Bella zich klaar te maken voor haar nieuwe leven. Hoe lang kan ze op het randje blijven balanceren? Haar leven is constant in gevaar en ze is er klaar voor om een “Cullen” te worden en mee te helpen hun manier van leven te beschermen!

Te koop bij Bol.com.

Deze Twilight serie is ook verfilmd. Bekijk hieronder de trailer van de film (deel 3).

Verteller

Deze Engelse verteller doet het erg goed. Haar stem voor Bella klinkt zeer passend en haar andere personagestemmen klinken ook heel goed. Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Ik vind deze serie absoluut een aanrader. Dit verhaal biedt een mooi vervolg van deze serie. Ik vind de afwisseling van romance en spanning in het leven van deze vampiers heel mooi verdeeld. Geen van beide voert echt de boventoon.
Ook nu weer is de schrijfstijl van Stephenie Meyer heel goed en is dit verhaal een absoluut genot. Ik vind het knap dat de schrijver de boeken van deze serie zo goed weet te blijven schrijven. Vaak merk je bij series dat één of twee boeken toch echt tegenvallen vergeleken met de rest, maar dat is bij deze serie absoluut niet het geval.
Ik geef dit boek 4.5 van de 5 sterren. Zelf heb ik deze boeken al een aantal keren geluisterd. De boeken zijn veel beter dan de films.

Bekijk meer romantische boeken voor Young Adults.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book, paperback, luisterboek, hardcover en Audioboek CD in het Nederlands.
  • Storytel: E-book in het Nederlands.
  • Nextory: E-book in het Nederlands.
  • EbookNL: Ebook in het Nederlands.
  • Audible: Engelse luisterversie
  • Itunes: E-book en luisterboek in het Engels.
Recensie: Eclipse is boek 3 van de romantische YA serie Twilight van Stephenie Meyer. Een liefdesverhaal tussen een meisje en een vampier.

Ik heb het boek lang geleden gekocht bij Audible. Ik heb het boek in het Engels geluisterd. Ik betaal $149.50 (was verleden jaar nog $171.92!) per jaar voor een abonnement bij Audible. Daarmee krijg ik 12 credits, waarmee ik minstens 12 luisterboeken kan kopen (die ik dus houd zelfs al beëindig ik mijn abonnement). Daarnaast kan ik zonder extra kosten naar de boeken luisteren in de Audible Plus categorie. Vaak gebruik ik de credits om in een uitverkoop, zoals 1+1 gratis mijn boeken te kopen.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *