Storytel website en app doet het niet

** EDIT: De storing van 15 juni 2021 is weer opgelost. Werkt het nog niet bij jou? Niet vergeten de app af te sluiten en opnieuw op te starten.**

8 juni 2021
Op dit moment kan ik geen verhaal luisteren via Storytel. Met de app kan ik wel zoeken naar boeken en ze ook op mijn boekenplank plaatsen, maar wanneer ik het verhaal probeer af te spelen, lukt het niet. Ik kan wel op de afspeelknop drukken, maar er gebeurt niets.

Op dit moment is er een storing bij een internetservice, waardoor een groot deel van het internet onbereikbaar is (over de hele wereld). Uiteindelijk krijg je een foutmelding in de Storytelapp te zien en de website van Storytel is niet bereikbaar.

Waarschijnlijk zal de storing niet lang meer duren. De internetservice schrijft in een update op zijn website dat “het probleem is gevonden” en dat de oplossing wordt doorgevoerd.

Ik hoop snel te kunnen beginnen met het luisteren naar een nieuw verhaal. Dit probleem kan ik in het vervolg oplossen door altijd 1 boek “offline te bewaren” binnen de Storytel app. Ik heb laatst een boek offline geplaatst voor mijn zoontje en die kan ik op dit moment wel beluisteren. Het is jammer dat ik het boek al ken!

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *