3 leuke romantische luisterboeken

Ben je op zoek naar mooie romantische boeken? Hier zal ik drie leuke luisterboeken opnoemen. Ik noem hier wel de luisterboekenversie, maar er zijn natuurlijk ook paperbacks of hardcover versies van deze boeken.

Voor wat hoort wat

Het verhaal gaat over Fixie Farr en de groei die ze doormaakt. Fixie Farr is een bijzondere vrouw. Ze kan het niet laten om in te grijpen wanneer ze vindt dat het nodig is.  Ze kan zichzelf niet weerhouden om te hulp te schieten.
Op deze wijze ontmoet ze dan ook de liefde van haar leven. Ze lijken helemaal voor elkaar te zijn gemaakt en het lot brengt ze ook keer op keer op beslissende momenten bij elkaar, maar Fixie zal eerst nog even haar eigen leven en de levens van haar familie op orde moeten brengen, voordat ze klaar is voor zo’n grote liefde.

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Lees hier meer over dit boek.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Ik niet op jou

Dit is een sexy (en komisch) verhaal over het vinden van liefde op de werkvloer.
Lucy heeft een groot probleem op het werk in de vorm van Joshua. Hij is een onaardig persoon waar alle collega’s bang voor zijn en ze haat hem!
Ze spelen elke dag spelletjes die zij perse wil winnen. Ze staren elkaar aan, doen elkaar na, troeven elkaar af wat het werk betreft en dan is er ook nog eens het HR (human resources) spel. Haar wachtwoord op haar computer: I hate Josh 4ever!
Wanneer ze samen koffie gaan halen holt de dame van HR achter ze aan, want ze kunnen niet zonder supervisie alleen koffie gaan halen, dat zal haar vast weer een hele dag werk kosten. Het grootste gedeelte van haar werk zijn hun klachten over elkaar…..
Vreemd, aangezien ze een hele bovenverdieping delen zonder andere collega’s!

Dan wordt het probleem nog groter: Er is een promotie in zicht en één van beide zal de baas van de ander worden.
Maar wat als Lucy de situatie verkeerd heeft ingeschat? Is Joshua echt zo erg als ze denkt? Haat ze hem echt? Alles verandert op de dag dat ze besluit een sexy jurkje aan te trekken om hem te pesten. Dan begint een heel nieuw spel met nieuwe regels….

Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Lees hier meer over dit boek.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Christmas shopaholic

Dit verhaal is op zich een kerstroman, maar het is geen verhaal over iemand ontmoeten en dan verliefd worden op elkaar. Dit verhaal gaat over hectische kerstdagen en een wel zeer bijzondere vrouw die eigenlijk zo gek als een deur is, maar aan de andere kant is ze ook wel een zeer toegewijde vrouw, moeder, dochter en vriendin. En haar man is ook erg geweldig, ook al leren we hem niet zo goed kennen als Beckie. Het is duidelijk dat ze allebei van geluk mogen spreken en dat weten ze heel goed! De romantische momenten zitten ‘m meer tussen hun erkenning van hun liefde voor elkaar.

Ik vind het verhaal zo fijn, omdat alles zo positief is en ook erg positief blijft. Het is echt een feel good verhaal en het is erg fijn om daar even van te genieten.

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Lees hier meer over dit boek.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *