Drie leuke luisterboeken gratis te beluisteren met Kobo Plus van Bol.com

Alles over luisterboeken

Drie leuke luisterboeken gratis te beluisteren met Kobo Plus van Bol.com

Wil je Kobo Plus uitproberen bij Bol.com en ben je op zoek naar leuke luisterboeken die gratis te beluisteren zijn met Kobo Plus pakket?
Hier noem ik drie titels die ik zelf erg leuk vond om naar te luisteren. Ik noem twee boeken met als genre romantisch en eentje over zombies in Nederland.
Bekijk ook mijn lijst met leuke luisterboeken voor kinderen van 10, 11 of 12 jaar en
3 leuke romantische luisterboeken.

Voor wat hoort wat

Titel : I owe you one
Nederlandse Titel : Voor wat hoort wat
Genre: Romance
Schrijver: Sophie Kinsella
Duur van het boek: 11 uur 53 minuten

Fixie Farr is een bijzondere vrouw. Ze kan het niet laten om in te grijpen wanneer ze vindt dat het nodig is. Dit kan om van alles zijn. Van het schoonmaken van een vlek tot en met het oplossen van levensbedreigende situaties. Ze kan zichzelf niet weerhouden om te hulp te schieten.
Op deze wijze ontmoet ze dan ook de liefde van haar leven. Ze redt de laptop van een vreemde van een verdrinkingsongeval. En zo krijgt ze een IOU (voor wat hoort wat) op een servetje.

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Ebook en luisterboek in Kobo Plus (Bol.com) is gratis voor abonnees:

Een dag in december

Titel : One day in december
Titel Nederlands: Een dag in december
Genre: Romance
Schrijver: Josie Silver
Duur van het boek: 11 uur 50 minuten 

Op een dag in december zit Laurie in een overvolle bus. Wanneer de bus bij een halte stopt gebeurt het: ze ziet de liefde van haar leven. En nog beter: de liefde van haar leven ziet haar ook!
Ze hebben alleen nog maar aandacht voor elkaar en willen naar elkaar toe rennen, maar er is één probleem. Zij kan niet uit de bus en hij kan haar niet inhalen!
Een paar jaar lang hoopt ze hem alsnog te ontmoeten. Ze heeft al die tijd op hem gewacht. Dan komt de dag waarop ze hem eindelijk weer ziet. Het is de dag waarop haar beste vriendin haar voorstelt aan haar nieuwe liefde en als het aan haar ligt, haar toekomstige echtgenoot! Haar beste vriendin heeft hem eerder gevonden en ze is ook verliefd op hem geworden.

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Luisterboek in Kobo Plus (Bol.com) is gratis voor abonnees:

Quarantaine

Titel : Quarantaine
Genre: Apocalyps (in Nederland!), zombies
Schrijver: Erik Betten
Verteller : HenkJan Smits
Duur van het boek: 12 uur 20 minuten

Een Apocalyps verhaal met zombies in Nederland!
Politiek Nederland is in paniek. Door een oeroude gaswinningsput raken mensen in Noord-Nederland besmet en veranderen in dodelingen! In plaats van snel en effectief ingrijpen om de burgers zo goed mogelijk te beschermen, zijn de regeringsleiders in eerste instantie alleen maar bezig hun eigen huid te redden en de Noord-Nederlanders worden aan hun lot overgelaten. Sterker nog: ze worden gedood wanneer ze een bedreiging beginnen te vormen voor de rest van het land. De politicus uit Noord-Nederland, Homme Olivier, zit in een spagaat. Moet hij loyaal blijven aan deze regering? Of kan hij alles op het spel zetten om zijn vrouw en de rest van de Noord-Nederlanders te helpen?
Ook de journaliste Karin Werkman staat voor een lastige keuze. Met haar motto shoot first, ask questions later raakt ze in bezit van beelden waar politiek Nederland alles aan zal doen om ze in de doofpot te stoppen. Maar het land heeft het recht om te zien wat er gaande is! Wat laten haar eigen normen en waarden toe en wat is ze bereid te riskeren om Nederland de waarheid te laten zien? Dan is er ook nog een wetenschapper die helemaal in haar eentje is achtergebleven om een geneesmiddel te vinden voor deze epidemie.

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Ebook en luisterboek in Kobo Plus is gratis voor abonnees:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.