Acht boeken bij Bookchoice (augustus 2020 selectie) voor Bookchoice leden!

Met Bookchoice kan je elke maand acht boeken lezen of luisteren vanaf 3,99 per maand.
Zij bieden een maandlidmaatschap, een kwartaallidmaatschap (nu tijdelijk met 50% korting) en een jaarlidmaatschap. Na de eerste periode kan je je lidmaatschap maandelijks opzeggen, waarbij je rekening moet houden met één kalendermaand opzegtermijn.
Zelf ben ik de komende maanden ook lid van Bookchoice. Ik zal op deze website over een poosje mijn ervaring laten weten.

Leden van Bookchoice krijgen elke maand toegang tot hun selectie. De selectie bestaat uit acht E-boeken en luisterboeken. Iedere maand ontdek je weer acht nieuwe boeken.
Zodra je de boeken hebt gedownload, zijn ze helemaal van jou. Je bepaalt dus zelf wanneer je ze leest of luistert.

Hieronder zie je de acht boeken van deze maand:

Schrijver: Nicci French
Verteller: Carly Wijs
Duur van het boek: 11 uur 34 minuten
Categorie: misdaad
Lees hier mijn recensie van dit boek.

Dit is een goed boek! Een aanrader.
Dit is een verhaal over een bijzondere vrouw die vast zit in de gevangenis en in de komende tijd terecht zal staan voor moord. Alles wijst naar haar, maar zelf heeft ze weinig herinneringen aan die dag. Ze lijdt aan zware depressies en die dag was een slechte dag voor haar. De politie was al snel klaar met de zaak: het was een inkoppertje! Nu alleen de veroordeling nog.
Dit verhaal gaat over Tabitha die koste wat kost wil weten wat er werkelijk is gebeurd die dag en wie Stewart heeft vermoord. Zelf denkt ze niet dat ze het heeft gedaan, maar ieder ander, inclusief haar eigen advocaat, ziet haar als de dader. Daarom besluit ze zelf haar verdediging op zich te nemen, maar dat is knap lastig vanuit de cel.
De grote vraag van dit verhaal is: probeert iemand deze moord in haar schoenen te schuiven of heeft ze het toch zelf gedaan?

Schrijver: Harlan Coben
Verteller: Jurjen van Loon
Duur van het boek: 10 uur 49 minuten
Categorie: Spanning
Lees hier mijn recensie van dit boek.

Het verhaal is enorm spannend. Mathew de peetzoon van Wild heeft hulp nodig. Een meisje uit zijn klas is verdwenen en hij maakt zich zorgen. Hij vraagt zijn oma hem te helpen Naomi te vinden. Op haar beurt schakelt zijn oma, Wild in bij deze zoektocht. Wild is heel bijzonder. Hij is als kind gevonden in de bossen. Niemand weet hoe hij daar terecht is gekomen en hoelang hij daar al heeft geleefd. 

Het meisje, Naomi, wordt iedere dag vreselijk gepest. Deze pesterijen moeten haast wel de oorzaak zijn van haar verdwijning. Hebben de klasgenoten haar iets aangedaan of heeft ze zelfmoord gepleegd? Waarom ze op dit moment verdwenen is en wat daarvan de gevolgen zijn zal in hier nu niet aan je verklappen, maar neem maar van me aan dat het totaal niet was wat ik had verwacht en het wordt alleen maar spannender!

Schrijver: Jenny Colgan
Verteller: Dafne Holtland
Duur van het boek: 10 uur 46 minuten
Categorie: Hedendaagse roman
Lees hier mijn recensie van dit boek.

Hoewel je dit boek wel stand-alone zou kunnen lezen, omdat de schrijver je vooraf kort vertelt wat er allemaal in boek 1 heeft afgespeeld raad ik je wel aan om eerst boek 1 te lezen. Veel gebeurtenissen uit dit boek hebben een oorsprong in boek 1 en zelf heb ik wel het idee dat je het veel beter zou begrijpen, zien aankomen en meeleven als je het hebt meegekregen in boek 1. Daarnaast vind ik boek 1 echt veel leuker dan dit boek. Boek 1 is een zomers feelgood verhaal waar je van begin tot eind lekker vrolijk van wordt. Van dit boek werd ik juist grotendeels treurig, omdat alles mis ging en zeer frustrerend was. Ik vind dit boek wel leuk, maar ik had juist gehoopt dat de schrijver het feelgood gevoel van boek 1 wist van te houden in dit verhaal.

Schrijver: Bo Svernström
Verteller: Casper Gimbrère
Duur van het boek: 12 uur 05 minuten
Categorie: Thriller & spanning

Schrijver: Tessa Leuwsha
Verteller: Johan Fretz
Duur van het boek: 5 uur 16 minuten
Categorie: Geschiedenis

Schrijver: Pierre Jarawan
Verteller: Rik van de Westelaken
Duur van het boek: 16 uur 22 minuten
Categorie: Literatuur & roman

Schrijver: Elizabeth Kay
Verteller: Irma Hartog
Duur van het boek: 11 uur 25 minuten
Categorie: Spanning
Lees hier mijn recensie van dit boek.

Prachtig boek! Ik vind het een aanrader.
Het verhaal is goed geschreven, het leest vlot en is goed opgebouwd. 

Deze psychologische thriller wordt verteld door de hoofdpersoon. Ze spreekt direct tegen jou als luisteraar (zo voel het), maar in het verhaal vertelt ze het hele gebeuren aan een persoon. Je vraagt je daardoor steeds af wie die persoon zou kunnen zijn.

Het verhaal gaat over een toxic vriendschap tussen de twee hartsvriendinnen Jane en Marnie. Jane vertelt dit verhaal. Sinds de middelbare school zijn ze onafscheidelijk en ze hebben samen erg veel meegemaakt. Het leven van Jane is behoorlijk tragisch verlopen en Marnie is het enige lichtpunt in haar leven. Op haar beurt staat Jane altijd voor Marnie klaar en weet ze alle problemen van Marnie op te lossen.
In dit verhaal vertelt Jane over de zeven leugens die ze in haar leven aan Marnie heeft verteld. Jane heeft er alles voor over om haar vriendschap met Marnie te redden en te verbeteren en daaruit zijn deze leugens ontstaan.

Schrijver: Thomas Verbogt
Verteller: Thomas Verbogt
Duur van het boek: 5 uur 58 minuten
Categorie: Roman
Dit boek heb ik ook geluisterd, maar ik kon het niet opbrengen om het af te luisteren. Ik kwam niet lekker in het boek. Het idee van het verhaal vond ik wel interessant, maar tijdens het luisteren wekte het geen interesse bij me op.

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *