Shopaholic & Baby

Titel : Shopaholic & Baby
Genre: Romance
Schrijver: Sophie Kinsella
Verteller (Engels): Emilia Fox
Verteller (Nederlands): Dieuwertje Blok
Duur van het boek (Engelse versie): 3 uur 42 minuten
Duur van het boek (Nederlandse versie): 3 uur 33 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Beckie en haar man Luke verwachten een kindje. Dit verhaal gaat over hun avonturen tijdens de zwangerschap. Wij weten nu al lang dat Becky verslaafd is aan spullen kopen. Haar man probeert haar koopdriften wel in de hand te houden, maar hij weet verder ook wel hoe ze in elkaar zit en zo lang ze het niet TE GEK maakt, mag ze wel haar gang gaan. Haar koopdriften zijn nu dan ook niet de problemen in hun leven. Wat wel een probleem vormt is het feit dat de zwangerschap en straks de bevalling begeleid zal worden door Lukes ex-vriendin. Hoe voelt het om zwanger te zijn, geen glans meer te hebben in je haar en met al je andere zwangerschapskwaaltjes te moeten concurreren met een zeer mooie vrouw die ook nog eens een ex is van je man? Becky vindt dit zeker niet prettig, maar is het puur haar onzekerheid of zit er meer achter?

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Deel 1 van deze serie is verfilmd in 2009. Bekijk de trailer van het boek hieronder.

Ebook in Kobo Plus (Bol.com) is gratis voor abonnees:

Verhaallijn en ontknoping

Becky is druk bezig met haar zwangerschap. Luke heeft op zich niet zo heel veel tijd voor haar en haar zwangerschap. Hij is erg druk met zijn werk en komt vaak ’s nachts pas thuis. Wanneer zijn ex een grote rol in hun leven begint te spelen lijkt hij alleen nog maar tijd voor zijn werk te hebben, maar is hij echt aan het werk? Of speelt er wat anders?
Zelfs wanneer hij bij Becky is brengt hij veel tijd door op zijn telefoon en zijn berichten met zijn ex lijken wel gecodeerd.
Maar Becky laat zich niet uit het veld slaan! Ze gaat iedere uitdaging aan: of het nu de strijd om haar huwelijk is of een challenge over het beleggen voor de toekomst van hun ongeboren kind. Ze steekt de armen uit de mouwen en gaat ervoor!

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.


Dit boek kan als ebook in het Nederlands gedownload worden in iTunes.

Verteller

Ik heb de korte Engelse versie geluisterd. Ik vond de stem van de verteller wel fijn. Ik vind deze uitvoering wel een ruimvoldoende waard. Ik ben wel met de Nederlandse versie begonnen, maar had direct het gevoel dat de Engelse versie mooier zou klinken met de verschillende stemmen en daarmee de accenten voor de personages.

Mijn mening

Ik vond dit deel wel leuker (iets) dat de vorige twee delen. Nog maar een paar boeken te gaan. Ik vind deze serie tot nu toe niet echt super leuk, maar het is wel vermakelijk. Ik denk alleen niet dat ik de boeken echt zou kopen. Omdat ik ze nu binnen mijn abonnement in Storytel kan beluisteren vind ik het prima, maar ik zou er bijvoorbeeld niet mijn credits voor gebruiken bij Audible.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Deze serie valt helemaal te beluisteren in een Storytelabonnement. Voor 12 euro kan je deze maand alle delen van deze sere luisteren op Storytel (moet je niet vergeten om je abonnement na een maand stop te zetten). Ben je nog niet eerder lid van Storytel geweest? Dan mag je Storytel 14 dagen gratis uitproberen . Zo kan je deze serie in deze vakantie gratis luisteren. Hetzelfde geldt voor Kobo plus van Bol.com. Ik zie dat de E-boeken van deze serie gratis te lezen zijn met een Kobo plus abonnement. Sommige luisterboeken van deze serie vallen daar ook onder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *