Shopaholic & Sister

Titel : Shopaholic & Sister
Genre: Romance
Schrijver: Sophie Kinsella
Verteller (Engels): Doon Mackichan
Duur van het boek: 3 uur 15 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Beckie en haar man Luke zijn tegen het einde van hun huwelijksreis gekomen. Na tien maanden reizen over de wereld zijn ze wel weer toe aan hun gewone leven.
Voordat ze terug gaan naar Londen maken ze nog één stop in Milaan. Daar vindt Becky de tas van haar dromen! Alleen zal ze nog even verder moeten dromen, want er is een wachtlijst voor die tas, of toch niet?
Eenmaal thuis aangekomen gaat alles heel anders dan ze had verwacht. Haar beste vriendin heeft in de tussentijd een nieuwe beste vriendin, haar man gooit zich weer helemaal op zijn werk en haar ouders komen ineens met een nieuw familielid op de proppen.

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Deel 1 van deze serie is verfilmd in 2009. Bekijk de trailer van het boek hieronder.

Te koop bij Bol.com:

Verhaallijn en ontknoping

Becky’s koopgedrag is er zeker niet minder op geworden. Gelukkig houdt Luke aardig een oogje in het zeil, maar toch weet Becky steeds weer te kopen wat haar hartje begeert.
Eenmaal thuis gekomen worden ze geconfronteerd met al haar aankopen tijdens hun reis! Dan moet ze maar een toelage krijgen. Ze kan gewoonweg niet met krediet overweg!
Becky’s droom komt uit wanneer ze een halfzus blijkt te hebben. Ze heeft altijd een zus willen hebben. Ze zullen vast beste vriendinnen worden, want ze hebben toch dezelfde genen? Al snel neemt Becky haar zus mee shoppen en nodigt ze haar zus uit voor een gezellig weekendje, maar alles in haar leven verloopt anders dan ze had gedacht!

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.


Dit boek kan als ebook in het Engels gedownload worden in iTunes.

Verteller

Ik heb de korte Engelse versie geluisterd. Ik vond de stem van de verteller wel fijn. Dit keer gelukkig zonder Amerikaanse accenten. Ik vind deze uitvoering wel een ruimvoldoende waard.

Mijn mening

Ik moet zeggen dat ik nu wel op het punt ben beland waarop ik twijfel of ik nog veel zin heb in deze serie. Ik ben aan deze serie begonnen omdat ik boek 9 (de kersteditie) heb geluisterd en die was geweldig! En na deel 1 had ik gehoopt dat de boeken leuker zouden worden naar aanloop van boek negen toe, maar ik vond dit deel een beetje teleurstellend. De sprankelende, gek-als-een-deur Beckie van boek 9 valt tot nu toe een beetje tegen. Ook zijn deze boeken grotendeels vooral dramatisch en moet je steeds meeleven hoe alles vooral tegenzit. Gelukkig komt alles aan het einde weer helemaal goed, om vervolgens een boek verder weer dramatisch te starten.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Deze serie valt helemaal te beluisteren in een Storytelabonnement. Voor 12 euro kan je deze maand alle delen van deze sere luisteren op Storytel (moet je niet vergeten om je abonnement na een maand stop te zetten). Ben je nog niet eerder lid van Storytel geweest? Dan mag je Storytel 14 dagen gratis uitproberen . Zo kan je deze serie in deze vakantie gratis luisteren. Hetzelfde geldt voor Kobo plus van Bol.com. Ik zie dat de E-boeken van deze serie gratis te lezen zijn met een Kobo plus abonnement. Sommige luisterboeken van deze serie vallen daar ook onder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *