Shopaholic Ties the Knot

Titel : Shopaholic Ties the Knot
Nederlandse Titel : Shopaholic zegt ja
Genre: Romance
Schrijver: Sophie Kinsella
Verteller (Engels): Doon Mackichan
Duur van het boek: 3 uur 13 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Het verhaal begint met de bruiloft van Becky’s beste vriendin. Becky zelf verklaart dat ze pas over 8 tot 10 jaar wil trouwen, maar haar vriend Luke denkt daar anders over……
Al vrij snel in het verhaal wordt ze ten huwelijk gevraagd en daarmee krijgen we dus dit nieuw avontuur, want bij Becky gaat altijd alles net even anders dan bij de meeste mensen!

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Deel 1 van deze serie is verfilmd in 2009. Bekijk de trailer van het boek hieronder.

Ebook in Kobo Plus (Bol.com) is gratis voor abonnees:

Verhaallijn en ontknoping

Het verhaal gaat dit keer wat minder over Becky’s koopgedrag. Dit keer gaat het over haar verloving en haar aanstaande huwelijk.
Zoals altijd gaan de dingen in Becky’s leven anders dan bij de meeste mensen en dat ligt volkomen aan haar zelf. Dit keer is het niet de bank en haar schulden die haar angst aanjagen, maar de dag waarop ze “ik wil” moet zeggen.

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.


Dit boek kan als ebook in het Nederlands gedownload worden in iTunes.

Verteller

Ik heb de korte Engelse versie geluisterd. Ik vond de stem van de verteller wel fijn, maar ik vond de Amerikaanse accenten vreselijk! Het zijn typische accenten die me enorm doen denken aan Fran Fine uit de serie “The Nanny”. Ik vind deze uitvoering daarom maar een voldoende waard.

Mijn mening

Ik was op zich erg tevreden over deze korte versie. Er valt niet zo heel erg veel over het verhaal te vertellen en ik vermoed dat de lange versie dus weer meer van hetzelfde zou zijn geweest. In plaats van deze gebeurtenissen die de situatie prima weergeven zou de lange versie waarschijnlijk weer een boel van deze gebeurtenissen hebben gegeven. Ik bedacht me nog bij het downloaden van deze korte versie op Storytel dat ik altijd nog de lange versie op Audible zou kunnen kopen als ik deze korte versie niet bevredigend genoeg zou vinden, maar nu ik het boek uit heb vind ik het wel prima zo. Op naar het volgend deel! Wel moet ik zeggen dat ik dit boek minder leuk vond dan de andere boeken uit deze serie.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Deze serie valt helemaal te beluisteren in een Storytelabonnement. Voor 12 euro kan je deze maand alle delen van deze sere luisteren op Storytel (moet je niet vergeten om je abonnement na een maand stop te zetten). Ben je nog niet eerder lid van Storytel geweest? Dan mag je Storytel 14 dagen gratis uitproberen . Zo kan je deze serie in deze vakantie gratis luisteren. Hetzelfde geldt voor Kobo plus van Bol.com. Ik zie dat de E-boeken van deze serie gratis te lezen zijn met een Kobo plus abonnement. Sommige luisterboeken van deze serie vallen daar ook onder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *