Geef gratis een audioboek cadeau aan een vriend (Storytel abonnees)

Lees ook:

Wanneer ik bij Storytel inlog bij mijn account zie ik dit:

Dit vond ik wel erg leuk. Ik weet dat mijn moeder niet tevreden is over haar bibliotheekabonnement voor luisterboeken dus leek het me leuk om haar een boek cadeau te doen met deze actie.
Jammer genoeg lukte dat vandaag niet. Via KLIK HIER kon ik haar wel een email sturen en die kwam ook wel bij haar aan, maar nadat ze een account had aangemaakt (zonder lid te worden!) lukte het haar niet om een boek te kiezen. Toen heb ik zelf het boek opgezocht (die ze graag wilde hebben) via mijn account en maakte ik gebruik van de optie geef cadeau.

Dit leek eerst prima te werken. Ze had het boek gedownload en in de gratis Storytel app op haar boekenplank geplaatst en ze begon met luisteren. Later op de dag kreeg ik een bericht van haar. Het verhaal stopte ineens en wilde niet meer verder afspelen en ze bleef maar als melding krijgen dat ze een abonnement moest nemen om boeken te luisteren.

Dit vond ik wel erg sneu en toen heb ik een email gestuurd naar Storytel support.
Dit verliep zeer prettig en ik kreeg best snel antwoord en hulp. Er was vandaag een technisch probleem met deze functie van een gratis boek schenken.
Morgenmiddag zou dit opgelost moeten zijn en daarna kan ik wel een boek schenken.
Ik vond het erg fijn dat de helpdesk me aanbood om zelf het boek op het account van mijn moeder te plaatsen (die ze dus net vandaag hiervoor heeft aangemaakt). Dit vond ik wel erg fijn, want zo is mijn moeder direct geholpen en kan ze morgen, als de technische problemen voorbij zijn, beginnen met luisteren van haar gratis boek.

In de mail kreeg ik gelijk meer uitleg over de werking van deze actie. Erg fijn, want nu kan ik jullie dit helder uitleggen:

Je kunt vanaf morgen (20-12-2019) een boek schenken als volgt:
Voor de schenker:
Log in op www.storytel.nl met je account en klik op Geef een boek cadeau.
Vul het e-mail van de ontvanger in en klik op Verzenden.

Voor de ontvanger:
Men hoeft geen abonnement te starten of verder te zetten met een abonnement.
1. Klik op de link in de mail.
2. Download de app op je smartphone of tablet en log in op je account met hetzelfde email (heb je nog geen account dan moet je die wel eerst aanmaken, maar hier hoef je geen betaalde abonnement aan vast te knopen.)
3. Kies het boek dat je wilt luisteren, voeg het toe aan de boekenplank en klik op Luisteren (je kunt zelf een audioboek kiezen, het hoeft niet het aanbevolen boek te zijn).
3. Er verschijnt een vraag of je je boekkrediet wilt gebruiken, klik op ja.

LET OP:
Deze boekgeschenken zijn bedoeld voor mensen die nog niet eerder een Storytel account hadden om de service te proberen. Je kunt alleen een luisterboek kiezen, het is niet mogelijk een e-book te kiezen.

Zelf ben ik al een poos lid bij Storytel.
Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *