Juf Braaksel en de magische ring: de film binnenkort op Netflix!

Leuk nieuws! Vanaf 19 juli kunnen jullie samen met jullie kinderen genieten van de film Juf Braaksel en de Magische Ring op Netflix. Deze film is gebaseerd op het eerste boek van de populaire boekenserie over Juf Braaksel, geschreven door auteur Carry Slee.

Waarom is Juf Braaksel zo uniek?

Op de school van de kinderen komt een nieuwe directrice: juf Braakel. Ze is zo gemeen dat de kinderen haar snel “juf Braaksel” noemen. Het lijkt wel alsof ze de baas is geworden om de school zo vervelend mogelijk te maken voor de kinderen. Haar nieuwe regels zijn streng: niemand mag nog zijn verjaardag vieren, verjaardagsliedjes zingen is verboden en trakteren mag niet meer! Waarom werkt ze eigenlijk op een school? Heeft ze zo’n afkeer van kinderen dat ze hen zo wil pesten?

Waarom deze film kijken?

Waarom deze film kijken?

Als je kind de boeken van juf Braaksel al kent, is het extra leuk om de film te zien en het verhaal met beelden tot leven te zien komen. Andersom kan deze eerste film kinderen ook motiveren om met deze boekenserie te beginnen. De serie bestaat uit meerdere boeken:

Bekijk de trailer van de film hieronder.

Over Carry Slee

Carry Slee is een bekende auteur in de Nederlandse kinder- en jeugdliteratuur. Haar boeken zijn geliefd omdat ze op een toegankelijke manier belangrijke thema’s bespreekbaar maakt voor kinderen. Met titels zoals “Spijt!” en “Afblijven” heeft ze vele prijzen gewonnen en het hart van veel lezers veroverd.

Hoe Juf Braaksel te kijken op Netflix?

Vanaf 19 juli is Juf Braaksel en de Magische Ring beschikbaar op Netflix. Zoek simpelweg naar de titel in de zoekbalk van Netflix en ga er lekker samen voor zitten.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book, hardcover en luisterboek in het Nederlands. E-book en luisterboek in Kobo Plus gratis voor abonnees.
  • Luisterrijk: Luisterversie in het Nederlands.
  • Storytel: Luisterversie en E-book in het Nederlands.
  • Nextory: Luisterversie en E-book in het Nederlands.
  • BookbeatNL: Luisterversie en E-book in het Nederlands.
  • Itunes: E-book en luisterboek in het Nederlands.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *