Ontdek goedkope boeken bij Kruidvat

Ben je op zoek naar goedkope boeken? Dan moet je zeker eens bij Kruidvat kijken! Laatst was ik in de winkel en zag ik een heleboel mooie boeken voor een klein prijsje. Of je nu van spannende thrillers, romantische verhalen of interessante non-fictie houdt, er is voor ieder wat wils. In deze blogpost vertel ik je meer over de boeken die ik heb gevonden en hoeveel ze kosten.

Win – Harlan Coben

“Win” gaat over een personage uit de Myron Bolitar-serie, die zich als een moderne superheld gedraagt. Met zijn rijkdom en gebrek aan scrupules neemt hij het recht in eigen handen om criminelen die door het rechtssysteem glippen te stoppen. In dit eerste deel wordt hij geconfronteerd met een moordzaak die nauw verbonden is met zijn eigen familiegeschiedenis, waarbij gestolen schilderijen, een vermoorde oom, en een ontvoerde nicht centraal staan. Het verhaal gaat over thema’s als gerechtigheid, rijkdom en persoonlijke moraal.

Lees meer over dit boek.

Prijs: 3,99

Winter in de kleine bakkerij – Jenny Colgan 

Prijs: 3,99

Lees mijn recensie van het boek Winter in de kleine bakkerij.
Dit boek is deel drie van een serie over de bakkerij aan het strand. Dit verhaal draait om de vraag of er wel of niet getrouwd moet worden en kinderen krijgen. Kerst komt eraan en het onderwerp trouwen komt vaak ter sprake. Huckle wil graag trouwen met Polly, maar Polly is hier niet zeker van vanwege haar eigen jeugd zonder vader, wat haar onzeker maakt over trouwen en kinderen krijgen. Huckle voelt zich hierdoor onzeker en denkt dat Polly niet met hém wil trouwen. De situatie verergert wanneer Polly’s beste vriendin zwanger is, maar niet kan genieten van haar zwangerschap vanwege een grote fout die ze verbergt.

Bloedheet – Jet van Vuuren

Prijs: 3,99

In “Bloedheet” van Jet van Vuuren wordt de rustige zomer in Almere verstoord wanneer het kattenvrouwtje Mies van Rossum verdwijnt en later dood wordt gevonden. Rechercheur Britt van Dijk, nieuw in de stad, krijgt de taak om deze complexe moordzaak op te lossen te midden van een kleine groep thuisblijvers, waarbij iedereen verdacht lijkt en de spanning tot een gevaarlijk hoogtepunt stijgt.

De zwarte roos – Nora Roberts

Prijs: 4,99

“De zwarte roos” van Nora Roberts speelt zich af in het spookachtige landhuis Harper House, waar drie vrouwen hun plek proberen te vinden. Rosalind Harper, die eindelijk geluk heeft gevonden in haar tuincentrum, schakelt genealoog Mitchell Carnegie in om haar familiegeschiedenis te onderzoeken. Terwijl ze verliefd op hem wordt, nemen de gevaren uit haar verleden toe, waardoor hun ontluikende liefde op de proef wordt gesteld.

Licht in het duister – Ellie Midwood

Prijs: 4,99

In “Licht in het Duister” ontvlucht Libby haar beklemmende familie en verhuist naar Berlijn, zoekend naar vrijheid. In plaats daarvan vindt ze een stad verlamd door de terreur van het nazi-regime. Hier ontmoet ze Harro, een verzetsstrijder met littekens van de SS, en samen vechten ze tegen de onderdrukking door geheime documenten te smokkelen en waarheden te onthullen. Terwijl de Gestapo hun elke beweging schaduwt, moeten Libby en Harro beslissen tussen strijden voor rechtvaardigheid of hun eigen overleving. Dit krachtige verhaal, gebaseerd op ware gebeurtenissen, belicht de moed en de tragiek van het verzet in het door oorlog verscheurde Berlijn.

Het weesmeisje – Anne Jacobs

Prijs: 4,99

“Het Weesmeisje” van Anne Jacobs neemt ons mee naar Augsburg, 1913, waar Marie, een jong weesmeisje, als keukenmeid begint in het imposante landhuis van de rijke familie Melzer, groot geworden door de textielindustrie. Terwijl Marie probeert haar plek te vinden tussen de andere bedienden, bereidt de jonge en mooie Katharina Melzer zich voor op het balseizoen, waar ze officieel aan de samenleving zal worden voorgesteld. Haar broer Paul, de erfgenaam, leidt een zorgeloos studentenleven tot hij Marie ontmoet. Het verhaal ontvouwt zich rond Marie en de Melzers, gevuld met romantiek, intriges en geheimen die de standen en harten van allen in het huis op de proef stellen.

Zon op het water– Susan Wiggs

Prijs: 4,99

“Zon op het water” van Susan Wiggs is het derde boek in de Avalon-serie en draait om Nina, die eindelijk tijd voor zichzelf heeft nu haar dochter het huis uit is. Terwijl ze geniet van haar nieuwe vrijheid, ontmoet ze Greg, de eigenaar van de Willow Lake Inn en alleenstaande vader van twee kinderen. Greg, die zich eerder teveel op zijn carrière heeft gericht en nu volledig toegewijd is aan zijn hotel en kinderen, staat niet open voor een nieuwe relatie, maar zijn gevoelens voor Nina brengen daar verandering in. Het verhaal gaat over hun groeiende relatie en de uitdagingen die ze tegenkomen.

Ontdek goedkope boeken bij Kruidvat

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *