Korting op luisterboeken en GRATIS Zomerleesgeschenk bij Luisterrijk!

De zomervakantie begint al bijna en ik heb goed nieuws voor jullie! Er zijn veel nieuwe luisterboeken tijdelijk in prijs verlaagd bij Luisterrijk. Dit betekent dat je voor minder geld een paar leuke, romantische, leerzame of spannende luisterboeken kunt kopen.

Bonus: gratis Zomerleesgeschenk “Flamingo Beach”

En dat is nog niet alles! Als je voor minimaal € 15 aan luisterboeken in één bestelling koopt, krijg je het Zomerlezen-geschenk “Flamingo Beach” van Suzanne Vermeer helemaal gratis. Dit is een extra luisterboek speciaal voor de zomer.

Maar let op: deze actie geldt alleen tot en met zondag 30 juni. Dus wacht niet te lang en zorg dat je op tijd je favoriete luisterboeken bestelt om van deze geweldige aanbiedingen te profiteren!

Liever een gratis papieren versie van het Zomerleesgeschenk?

Deze gratis Zomerleesgeschenk krijg je ook bij je bestelling bij Bol.com en als je voor minimaal € 15 aan fysieke boeken koopt, krijg je automatisch een papieren geschenkboek. Maar bij deze papieren versie geldt: op=op!

Tips voor leuke luisterboeken die nu met korting te koop zijn

Hier zijn tips voor leuke boeken bij Luisterrijk die tijdelijk een stuk goedkoper zijn:

Serie Jack Reacher

De Jack Reacher serie, waarvan er ook twee seizoenen te zien zijn bij Amazon Prime Video, bestaat al uit vele boeken. Bij Luisterrijk zijn de laatste vier delen tijdelijk voor € 7,49 in plaats van € 14,99 .

Auteur Suzanne Vermeer

Bijna alle luisterboeken van Suzanne Vermeer zijn nu met 50% korting te koop. Veel van haar boeken zijn tijdelijk beschikbaar voor slechts € 4,99.

Spannende thrillers van M.W. Craven

Veel thrillers van M.W. Craven zijn tijdelijk te koop voor € 7,49 in plaats van € 14,99. Zelf vind ik het boek Zwarte Zomer erg goed. Ook boek 1 van deze thrillerserie vond ik heel spannend, ondanks dat de schrijver over aanstootgevende misdaden schrijft. Voor mijn tere zieltje zijn deze misdaden te heftig en kan ik maar één van deze thrillers per half jaar lezen.

Spannende thrillers van Helen Fields

Ook de thrillers van Helen Fields zijn nu te koop met 50% korting. Je kunt beginnen met Perfecte Resten. Ik vond het boek erg goed! Het is een zeer goed begin van een misdaadserie.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *