Sla de zomerhitte over met Jenny Colgan’s romantische e-boeken!

Zijn jullie klaar voor een leestip die je zomer compleet gaat veranderen? Met de naderende hete zomerdagen hebben we natuurlijk de mogelijkheid om een uitstapje te maken naar de stranden of het park. Maar we kennen de hitte, nietwaar? Zelf trotseer ik geen hitte van boven de 30 graden. Zulke dagen breng ik liever al lezend door in een lekker gekoeld winkelcentrum zoals Westfield Mall.

Stel je voor, genesteld in een comfortabele stoel met een lekkere kop thee of koffie, compleet verloren in de wereld van romantiek en avontuur. Dat is de magie van lezen! Nu heb ik een mooie korting ontdekt om alvast boeken in te slaan voor de komende zomerdagen.

Op dit moment zijn er drie leuke romantische series van de bestseller auteur Jenny Colgan te koop op Bol.com met een fikse aanbieding! Let op: het gaat wel om eboeken! Het eerste boek van elke serie is slechts €2,99. En als je eenmaal in de ban bent van het boek en meer wilt lezen, kun je de rest van de serie krijgen voor slechts €4,99 per e-boek. Dat is nog eens een geweldige deal!

Op goed geluk

“Op goed geluk” is het eerste boek in de bekende Happy Ever After serie, ook wel de Kirrinfief serie genoemd. Dit meeslepende verhaal gaat over een bibliothecaresse wiens leven een ommekeer krijgt als ze haar baan verliest. Met een bestaan dat lijkt op een bodemloze put, besluit ze haar droom na te jagen: het openen van haar eigen boekwinkel.

Met een gebrek aan financiering voor een pand, gaat ze op zoek naar een bus en waagt de sprong naar de Schotse Hooglanden. Geconfronteerd met aantrekkelijke mannen, nieuwe culturen en natuurlijk de prachtige boeken waar ze van houdt, neemt ze ons mee op haar avontuurlijke reis.

“Op goed geluk” is een feel-good verhaal van hoop en nieuwe kansen, verweven met boeiende beschrijvingen van boeken die je inspireren om nieuwe leesmateriaal te ontdekken. Houd pen en papier bij de hand, want je zult zeker boekaanbevelingen willen noteren! Hoewel het einde voorspelbaar is, leidt de auteur je er via een bochtige en betoverende route naartoe.

Zin in een inspirerend en hartverwarmend weekendleesvoer? Duik dan in “Op goed geluk” en laat je meeslepen door de romantiek van een frisse start.
Ik vind boek 1 van deze serie 3.5 van de 5 sterren waard. Hier vertel ik je over dit boek.

Het Cupcake Café

Zit je vast in een zomerse bakslump? Dan is Jenny Colgan’s Het Cupcake Café misschien wel precies wat je nodig hebt om je keukenmotivatie terug te krijgen. Dit charmante verhaal biedt niet alleen romantiek en het avontuur van het ondernemerschap, maar ook bakinspiratie die je misschien de zet geeft om je eigen chocolate chip cookies of vernieuwde cupcakes te bakken!

Onze hoofdpersoon, Issy, zit vast in een onbevredigende baan en een nog frustrerendere relatie. Haar passie voor bakken is het lichtpuntje in haar leven, en wanneer ze ontslagen wordt, besluit ze de sprong te wagen en haar droom na te jagen.

© Cupcake getekend voor een recensie op Luisterboeken.nl.

“Het Cupcake Café” is een verhaal van jezelf heruitvinden, van de kracht van liefde in al zijn vormen en de uitdagingen en vreugde van het ouderschap. Het geeft een eerlijk en levendig beeld van de moderne moeders die jongleren met hun drukke leven, de worstelingen van een vader met een ‘huilbaby’ en de culturele conflicten die zich voordoen in de opvoeding.

Hoewel het verhaal soms traag kan aanvoelen, maakt het dat ruimschoots goed met de rijke, gedetailleerde inhoud die het biedt. En nog belangrijker, “Het Cupcake Café” wekt je passie voor het bakken weer op en geeft je zelfs wat handige tips om je bakspel te verbeteren. Kortom, een absolute WIN/WIN voor alle lezers en bakliefhebbers!

Ik vind boek 1 van deze serie 3 van de 5 sterren waard. Hier vertel ik je over dit boek.

De kleine bakkerij aan het strand

Duik in de charmante wereld van De kleine bakkerij aan het strand, het eerste boek in de gelijknamige serie. Dit feel-good liefdesverhaal is een ware ode aan bakken en de kracht van zelfontplooiing.

Hoofdpersoon Polly is op een dieptepunt in haar leven aangekomen: haar bedrijf is failliet, haar relatie over en ze is platzak. Na lang zoeken, vindt ze onderdak in een appartement boven een verlaten winkel op Mount Polbearne, een klein schiereiland voor de kust van Cornwall. Hier begint Polly weer met het bakken van brood, een noodzaak in een stad waar het brood in de plaatselijke bakkerij ongenietbaar is.

Gedreven door haar liefde voor bakken en het heropbouwen van haar leven, begint Polly met een geheime broodjesbusiness, een gewaagde onderneming in een stad waar het bakken van je eigen brood verboden is. Persoonlijke groei, veerkracht, de passie voor bakken, het leven van vissers en hun vrouwen, de gemeenschap van eilandbewoners en nieuwe relaties – dit boek omarmt het allemaal.

“De kleine bakkerij aan het strand” is een inspirerend verhaal over het herpakken van je leven. Het is meer dan een romantisch verhaal, het gaat over persoonlijke groei en veerkracht in uitdagende tijden. Een zomerboek bij uitstek, perfect om in één keer door te luisteren, bij voorkeur met een kan thee en wat lekkers bij de hand.

Het boek weet de liefde voor het bakken over te brengen, en wie weet inspireert het je om zelf ook aan de slag te gaan in de keuken. Het pittoreske dorpje en zijn karaktervolle bewoners zijn zo levendig beschreven dat je je er haast zelf onderdeel van voelt. “De kleine bakkerij aan het strand” is ontspannend, opbeurend, en zorgt voor een flinke dosis vrolijkheid.

Voordat je weg gaat: Dit is mijn top tip voor een pareltje onder de romances: Herinneringen aan hem van Colleen Hoover: from-enemies-to-lovers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *