Bookchoice september 2022 voor Bookchoice leden

Met Bookchoice kan je elke maand acht boeken lezen of luisteren vanaf 4,99 per maand (huidige prijs terwijl ik dit schrijf). Een jaarabonnement is 3,99 per maand.
Bookchoice geeft een 100% tevreden garantie: Heb je voor het eerst een jaarlidmaatschap gekocht, ben je niet blij en heb je twee of minder boeken gedownload tijdens of na de eerste drie kalendermaanden van je lidmaatschap? Dan krijg je, je geld terug.
Ik ben zelf ook een paar maanden lid geweest van Bookchoice. Op zich ben ik erg tevreden over de boeken die ze aanbieden. Iedere maand luisterde ik er 5 of 6 met veel plezier. Ik stoorde me wel aan de Bookchoice app, omdat ik mijn voortgang niet kon zien. Ik kon niet zien hoe lang het boek nog duurde en ik merk dat ik dat wel erg graag wil. Daarnaast werkte de app niet met de extra’s op mijn koptelefoon. Dit was ruim een jaar geleden, ik weet niet of het inmiddels is verbeterd.

Leden van Bookchoice krijgen elke maand toegang tot hun selectie. De selectie bestaat uit acht E-boeken en luisterboeken. Iedere maand ontdek je weer acht nieuwe boeken.
Zodra je de boeken hebt gedownload, zijn ze helemaal van jou. Je bepaalt dus zelf wanneer je ze leest of luistert.
Maar let op:

  • Je hebt twee maanden de tijd om de boeken te downloaden. Daarna is dat niet meer mogelijk.
  • Als je de boeken download en goed op je systeem bewaart, zijn ze voor jou.
  • Binnen de bookchoice app kan je jouw boeken een jaar lang lezen (ze worden dus blijkbaar niet langer dan een jaar binnen de app bewaard).

Hieronder zie je de acht Bookchoice boeken van september 2022:

Perfecte moord

Schrijver: Helen Fields
Verteller: 
Ad Knippels
Duur van het boek: 12 uur 52 minuten
Genre: Misdaad

Dit is deel 6 van een misdaadserie over Luc Callanach. Zo’n twee jaar geleden heb ik wel deel 2 van deze serie gelezen en ik vond het zeker een aanrader, alleen had ik nog geen tijd gehad om bij deel 1 te beginnen. Nu begin ik dus maar eerst bij deel 1. Het zal dus even duren voordat ik bij deel 6 ben en je hier kan laten weten wat ik ervan vind.

Herinneringen aan hem

Schrijver: Colleen Hoover
Verteller: 
Verona Stam, Jip van den Dool
Duur van het boek: 10 uur 52 minuten
Genre: Romance
★★★★★

Lees mijn recensie van het boek Herinneringen aan hem.
Dit is pas een geweldige from enemies to lovers verhaal! Dit verhaal heeft veel inhoud en hier en daar zal jou zelfs een lach en een traan ontsnappen. Het verhaal van de vrouwelijke hoofdpersoon is erg sneu. Aan de ene kant is ze gebroken en toch staat ze nog overeind en gaat ze elke dag aan het werk om een stapje dichter bij haar dochter te kunnen komen.
Lees gauw verder en ontdek een nieuw pareltje (link komt binnen 3 dagen hier online).

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Ik zal je nooit meer

Schrijver: Tatjana Almuli
Verteller: 
Tatjana Almuli
Duur van het boek: 7 uur 14 minuten
Genre: Non-fictie

De Echoman

Schrijver: Sam Holland
Verteller: 
Bas Heutinck
Duur van het boek: 12 uur 42 minuten
Genre: Misdaad

Het huis met de rode luiken

Schrijver: Marja Visscher
Verteller: 
Ruby van Tongeren
Duur van het boek: 7 uur 17 minuten
Genre: Roman

De zwarte wolvin

Schrijver: Juan Gómez-Jurado
Duur van het boek: 
13 uur
Genre: Misdaad

De atlas van overal

Schrijver: Deniz Kuypers
Verteller: 
Sadettin Kirmiziyuz
Duur van het boek: 9 uur 46 minuten
Genre: Literaire roman

Huize Volverve

Schrijver: Monique van Roosmalen
Duur van het boek: 8 uur
Genre: Roman

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *