Star Witch

Titel: Star Witch
Genre: Romance, urban fantasy
Schrijver: Helen Harper
Verteller:
Tanya Eby
Duur van het boek: 
7 uur 48 minuten
Alle boeken van de serie The Lazy Girl’s Guide to Magic

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

Het verhaal van Star Witch

Deze serie gaat over onze wereld, maar dan zijn er heksen. In deel 1 ontdekken we “The order”, de organisatie van de heksen. Dit verhaal gaat over een reality serie waarin mensen het tegen elkaar opnemen. Het is een show waarin magie gebruikt wordt. In werkelijkheid gaat het vooral om trucs die magisch lijken.
Er is een moord gepleegd en Ivy en Rafe Winter onderzoeken de moord en hopen de dader te vinden.
Ivy gaat undercover voor de show werken. Dit lijkt een droom die werkelijkheid wordt, aangezien het om haar lievelingsshow gaat. Ze heeft nog geen aflevering van de show gemist en ze weet alles over alle kandidaten en de presentator, maar ze ontdekt al snel hoe hard ze moet werken voor de show, terwijl ze buiten de werktijden om ook nog eens alles aan Rafe moet rapporteren. Als je deel 1 hebt gelezen weet je hoe lui Ivy is. Dit wordt een zware kluif!
Deze serie bevat lekker veel humor in een wereld met magie. Het is het beste om bij boek 1 te beginnen zodat je de serie goed kan volgen.
Ook nu weer biedt het verhaal een mysterie. Ivy en Winter werken samen aan een zaak voor The order en bevinden zich daardoor vaak in levensgevaarlijke situaties.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

Ik vind deze uitvoering een voldoende waard. De Schotse accenten van deze verteller is aan de matige kant. Erg jammer, want ik houd wel van verhalen met mooie Schotse accenten.

Mijn mening

Ik vind dit een grappige fantasyserie met een tikkie romantiek. Deze serie voelt precies zo aan als de serie Three mages and a margarita.
Ik vond boek 1 wel beter dan dit deel, maar hiermee blijft het toch een leuke en grappige serie. Ik vind Ivy geweldig als hoofdpersoon. Ze heeft lekker veel pit!
Haar kat is ook zeer bijzonder. Zijn rol had nog wel wat uitgebreider aan de orde mogen komen. Hij is geweldig!
Het is fijn dat de mysteries in deze serie niet voorspelbaar zijn. Pas aan het einde ontdek je wie de moordenaar is en ik had het zeker niet verwacht!

Dit boek biedt een prima einde, maar ik ben wel blij dat ik deel 3 bij de hand heb. Het is een serie die je het liefst aan één stuk door luistert.

Ik heb wel als minpunt dat de schrijver deze wereld niet verder uitbreidt met dit verhaal. Het is meer een avontuur, maar verder dan dat komen we niet met deze serie.

Ik vind dit boek 3.5 van de 5 sterren waard.

Bekijk meer urban fantasy boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *