Spirit Witch

Titel: Spirit Witch
Genre: Romance, urban fantasy
Schrijver: Helen Harper
Verteller: 
Tanya Eby
Duur van het boek: 
8 uur 4 minuten
Alle boeken van de serie The Lazy Girl’s Guide to Magic

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

Het verhaal van Spirit Witch

Deze serie gaat over onze wereld, maar dan zijn er heksen. Ivy staat bekend als een luie heks. Ze maakt zich overal graag makkelijk vanaf, maar daardoor heeft ze veel geleerd en bereikt met haar magie. Ze is een behoorlijk sterke heks, maar dat laat ze meestal niet zien, want ze heeft geen zin in extra werk of gezeur. In dit verhaal maakt ze een transformatie door. Haar leven wordt enorm ingewikkeld wanneer ze merkt dat ze geesten kan zien. Zelfs in haar eigen huis heeft ze nu geen rust meer. De geesten zijn overal en ze hebben zich verenigd om hun eisen aan haar over te brengen!
Hoewel ze de geesten in eerste instantie vooral irritant vindt, ontdekt zij dat ze erg handig kunnen zijn. Door de geesten komen zij en Winter een moordenaar op het spoor die het op heksen heeft gemunt.
Deze moordenaar is enorm slim en is hen steeds een paar stappen voor. Hij is levensgevaarlijk en blijkt zeer goed opgewassen te zijn tegen de machtige heksen van The Order.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

Ik vind deze uitvoering een voldoende + waard.

Mijn mening

Ik vind dit een grappige fantasyserie met een tikkie romantiek. Deze serie voelt precies zo aan als de serie Three mages and a margarita.
Ik vond boek 1 wel beter dan boek 2 en boek 3, maar over het algemeen vind ik het wel een leuke serie. De verhalen zijn lekker luchtig en vermakelijk en Ivy is een bijzondere personage waar je flink om kan lachen. Ze is lekker pittig en het kan haar niets schelen wat anderen van haar vinden.
Boek 1 vind ik het leukst, omdat de dialoog tussen haar en de starre Winter zo vermakelijk is. Zij kan heerlijk dwars zijn en lekker pittig uithalen. Nu Winter haar vriend is, valt dat dus helemaal weg. Nu zijn ze alleen nog maar zoetsappig tegen elkaar.
De serie wordt verder prima afgerond met dit verhaal, jammer want ik had nog best meer boeken van deze serie willen lezen/luisteren.

Ik vind dit boek 3.5 van de 5 sterren waard.

Bekijk meer urban fantasy boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *