Julius Zebra: Rollebollen met de Romeinen

Titel: Julius Zebra: Rollebollen met de Romeinen
Genre: Leuk voor kinderen
Schrijver: Gary Northfield 
Verteller: Bas Westerweel
Duur van het boek: 2 uur 28 minuten
Alle boeken van deze Julius Zebra serie:

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 12 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit is het eerste deel van deze grappige Julius Zebra-serie met veel weetjes over het Romeinse Rijk. Wanneer de zebra door Romeinse soldaten gevangengenomen wordt leert hij ineens heel veel over de Romeinen en vooral de gladiatoren in de gevaarlijkste arena ter wereld: het Colosseum! En hij maar denken dat hij naar een circus gebracht werd!

Bekijk hier een inkijkexemplaar.
Bekijk in de korte video hieronder waar het verhaal over gaat en hoe de vele plaatjes in het boek eruit zien.

Te koop bij Bol.com (E-book in Kobo Plus gratis voor abonnees)

Dit boek kan als luisterboek in het Engels gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als ebook in het Nederlands gedownload worden in iTunes.

Verteller

De verteller doet het enorm leuk. Zijn vertelstem klinkt heel prettig en maakt het verhaal extra leuk. Zijn stemmen voor de personages klinken ook erg goed en zelfs zijn stem en gebrul voor de leeuw klinkt heel goed en passend. Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Heel leuk boek. De verteller doet het zo goed dat ik deze luisterversie veel leuker vind dan het boek zelf (die ook leuk is).
Het boek is vergelijkbaar met de Waanzinnige boomhutserie. Dit verhaal is dus grappig en tegelijk ook leerzaam.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *