Geen Audible Escape meer vanaf 1 november

Oh, wat heb ik een pech! Ik heb laatst mijn Audible Escape pakket tijdelijk stop gezet. Vanwege de Kinderboekenweek die volgende maand begint had ik besloten om me deze maand en volgende maand op kinderboeken te richten. Daarna kon ik altijd weer opnieuw voor Audible Escape kiezen (meestal abonneer ik me steeds voor 3 maanden, want ik wil niet alleen maar romance verhalen luisteren).
Mijn Audible Escape abonnement loopt dan ook volgende week af. Nu blijkt dat Audible Escape vanaf 1 november niet meer beschikbaar zal zijn bij Audible. Veel love boeken zullen binnen de Audible Plus Catalog opgenomen worden die geheel gratis te beluisteren is voor Audible abonnees. Dat maakt Audible Escape dus aardig overbodig, omdat veel boeken elkaar nu al overlappen.
Heb je nog steeds een Audible Escape abonnement? Geen nood, vanaf 16 september worden abonnees niet meer in rekening gebracht voor Audible Escape. Je krijgt de rest van september en oktober gratis en vanaf 1 november zal de service geheel verdwijnen.
Nu denk ik dus weer erg typisch: “Had ik nog maar 1 week gewacht met afzeggen! Dan had ik de laatste weken ook gratis meegekregen”.
Ach ik weet ook wel dat het onzin is. Als ik daar geen tijd voor heb, heb ik daar geen tijd voor, ook al zou het gratis zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *