Honderden luisterboeken bij Audible in de aanbieding. Nu voor $5.

Bij Audible kan je op dit moment luisterboeken kopen voor maar $5 per boek.
Deze aanbieding duurt t/m 17 september 2020.
Je kan niet kiezen uit de hele Audible collectie. Deze aanbieding geldt alleen op de boeken die Audible bij deze actie aangeeft. Bekijk hier de actie en de bijbehorende luisterboeken.
Het is wel prettig dat je per categorie zoals mysteries & thrillers, sci- fi & fantasy, fiction, romance en meer kan kiezen.
De boeken van deze aanbieding staan niet in de Audible Plus catalog (dit zijn de boeken die je altijd gratis mag luisteren binnen je abonnement).

Bij deze aanbieding kwam ik de volgende boeken tegen die ik zelf wel leuk vond.

  • Love & Gelato
    Dit is deel twee van een leuke young adult serie. Deel 1 Love & Luck ( Liefde & geluk) vind ik een prachtig verhaal waarbij de liefde voor Ierland heel mooi naar voren komt. Ik vind de mix tussen het verhaal en de delen van de reisgids ook heel erg mooi. De verteller brengt deze bijzondere reisgids tot leven met een prachtige eigen stem. Het klinkt vaak alsof een feeënkoningin je aanmoedigt om je leven op orde te krijgen.
  • Four A Divergent Collection
    Dit is de voorloper van de Divergent serie. In dit boek leren we Four (Tobias) beter kennen. We weten al dat hij van zelfverloochening is overgestapt naar onverschrokkenheid, omdat hij mishandeld werd door zijn vader. Uit angst voor zijn vader heeft hij op zijn zestiende een nieuwe factie gekozen. In deze bundel (van vier korte boeken) volgen we hem op zijn zestiende. Ik vind deze boeken vooral leuk als aanvulling op de divergent serie. Ik zou ze niet zo los aanraden als je de serie nog niet kent. Lees hier meer over deze Four verhalen als boek 0.5.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *