Warriors #4: Rising storm

Titel : Warriors #4: Rising storm
Titel Nederlands : Warriors # 4 – Voor de storm
Genre: Leuk voor kinderen
Schrijver:  Erin Hunter
Verteller: Macleod Andrews
Duur van het boek: 7 uur 29 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Donderclan heeft een zware klap geleden met het bedrog van Tijgerklauw. Ze zaten al in een lastige positie met twee vijandige clans, maar nu ze ook nog eens de klap moeten verwerken van wat hun vorige commandant Tijgerklauw hen heeft aangedaan, lijkt het alsof ze de bodem van hun problemenput hebben bereikt. Erger kan niet! Of toch wel? Wat heeft  SterrenClan allemaal nog meer voor hen in petto?
Een verhaal over aangevallen worden, het verwerken van verlies, het maken van keuzes en loyaliteit en vooral over vallen en opstaan!
Benieuwd naar meer? Bekijk hier in een inkijkexemplaar van het boek.

Te koop bij Bol.com

Verhaallijn en ontknoping

Blauwster heeft het moeilijk. Het bedrog van haar vorige commandant Tijgerklauw heeft haar diep geraakt. Ze is niet meer de oude en ze is niet in staat om voor haar clan te zorgen. Vuurhart wil niet dat dit ontdekt wordt. Hij doet wat hij kan om haar situatie verborgen te houden. De clan heeft een sterke leider nodig. Ook naar buiten toe moeten ze sterk lijken, anders zullen ze waarschijnlijk aangevallen worden door de andere clans.
Hoewel Vuurhart namens DonderClan alle andere clans in tijden van nood heeft geholpen en zelfs meerdere keren zijn leven voor hen op het spel heeft gezet, hoeven ze niet op medewerking te rekenen van twee van de drie andere clans.
Dit zijn zware tijden voor DonderClan. Het ene probleem na het andere komt op hun pad. Van loyaliteitsproblemen tot regelrechte aanvallen, maar dit lijkt allemaal niets op wat er nog gaat komen…..

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Je kan het ook als E-book kopen in het Engels

Verteller

Ik vind dat deze verteller het heel erg goed doet. Er komen veel verschillende personages aan het woord en hij laat de personages goed en ook herkenbaar klinken. Je kan altijd heel goed horen welke kat aan het woord is. Dat vind ik heel knap.

Mijn mening

Ik vind deze serie erg leuk en ook zeker heel spannend. Wel vond ik dit deel vol met drama en merkte ik op een gegeven moment dat ik wel graag verder zou willen naar een nieuw onderdeel zonder alle drama.
Het verhaal was wel heel goed te volgen. Als je een boekbespreking over deze serie zou willen doen kan je dit boek goed gebruiken. Je vertelt dan eerst wat er vooraf allemaal is gebeurd in de vorige boeken en dan ga je verder met je spreekbeurt vanuit dit boek. Er zijn genoeg spannende stukken waar je uit kan kiezen om voor te lezen.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *