Royals 3 – Geheimen

Titel : Royals 3 – Geheimen
Genre: Young adult, roman
Schrijver:  Erin Watt
Verteller : Jantine van Den Bosch, Kevin Hassing
Duur van het boek: 10 uur 05 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Het verhaal gaat verder waar deel 1 was gebleven. Het laat nu de kant van Reed Royal zien. Deel 2 was erg dramatisch afgelopen.
Brooke was vermoord en Ella’s doodgewaande vader stond ineens op de stoep! Een ware soap!
Dit boek gaat over de moord op Brooke. Reed is de hoofdverdachte en eigenlijk de enige verdachte. Wat zullen de gevolgen hiervan zijn op school en voor zijn verdere leven?Kan zijn vaders geld ook nu weer al zijn problemen wegkopen?

En Ella? Nu haar vader terug is zou hij wel voor zijn dochter willen zorgen. Maar ze kent hem helemaal niet en ze heeft net eindelijk haar plekje gevonden bij de Royals. Zeg nou zelf, wie zou Steve’s vrouw Dana als stiefmoeder willen?

Te koop bij Bol.com

Verhaallijn en ontknoping

Dit verhaal draait vooral om het politie-onderzoek van de moord op Brooke en de gevolgen ervan voor Reed, Ella en de rest van de Royals. Verder is er nu een extra probleem in de vorm van Steve. Hij blijkt toch niet dood te zijn en staat nu oog in oog met zijn dochter die hem nooit gekend heeft. Dit gooit Ella’s hele leven opnieuw in de war. Ze voelt zich nu eindelijk een Royal. Ze houdt van haar nieuwe familie en nu moet ze ineens een nieuw gezin starten met haar biologische vader en zijn gemene vrouw?

Reed staat voor enkele moeilijke keuzes. Als hij de enige verdachte blijft en er een rechtszaak komt, zou hij nog weleens flink de pineut kunnen zijn, ook al is hij onschuldig! Voor één keer in zijn leven verdwijnen zijn problemen niet met het geld van zijn vader.

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Koop hier het E-book in het Nederlands:

Verteller

De vrouwelijke verteller doet het best goed. Ze geeft een prima uitvoering! De mannelijke verteller doet het aardig. Hier en daar weet hij de sfeer van het verhaal niet echt vast te houden. Dat is wel jammer. Wel vind ik het fijn om het verhaal zo van twee kanten te horen.

Mijn mening

Leuk zoals de schrijver de spanning opvoert in deze serie. Ook nu weer zijn er veel minder seksuele handelingen als in deel 1. Dat is fijn, want hierdoor is er meer aandacht besteed aan het verhaal.
Hoewel het verhaal best spannend is vind ik het toch wel aardig voorspelbaar. Het verhaal eindigt zoals ik aan het begin had verwacht, met maar één twist.
Het verhaal eindigt heel fijn, heel anders dan de vorige delen. Als je zou willen stoppen met deze serie dan zou dit boek je een prima afronding bieden.
Nog twee boeken te gaan in deze serie dus ik ga nog wel even verder.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book (E-book in Kobo Plus gratis voor abonnees), paperback en luisterboek in het Nederlands.
  • Audible: Engelse luisterversie
  • Itunes: E-book in het Nederlands en luisterboek in het Engels.
  • Luisterrijk: Luisterversie in het Nederlands.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *