Royals 2 – Verraad

Titel : Royals 2 – Verraad
Genre: Young adult, roman
Schrijver:  Erin Watt
Verteller : Jantine van Den Bosch, Kevin Hassing
Duur van het boek: 8 uur 52 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Het verhaal gaat verder waar deel 1 was gebleven. Het laat nu de kant van Reed Royal zien. Deel 1 was erg dramatisch afgelopen. Ella ging er haastig vandoor nadat ze Brooke en Reed had betrapt. Elk verhaal heeft twee kanten en dit boek begint met de kant van Reed.
Zodra de Royals merken dat Ella niet meer thuis komt weten ze allemaal dat het de schuld van Reed moet zijn en ze nemen het hem zeer kwalijk! Ella begon heel belangrijk te worden voor de familie. Ze was het beste wat hen was overkomen en Reed heeft het allemaal verpest!
Naar buiten toe lukt het Reed niet meer om één front te laten zien en op school loopt het allemaal behoorlijk uit de hand. De Royals regeerden de school, maar er heerst complete chaos nu de Royals onderling vechten en niemand meer op school ingrijpt. Reed heeft nooit de leiding over de school willen hebben, hij had min of meer opgedrongen gekregen, maar wat zijn de gevolgen als hij deze taak nu naast zich neerlegt?
Het kan hem allemaal niets meer schelen, hij wil Ella terug. Hij heeft haar nodig! Hij zal er alles aan doen om haar weer terug te krijgen.

Te koop bij Bol.com

Verhaallijn en ontknoping

Het ligt allemaal heel anders dan Ella had gedacht. Reed heeft haar niet bedrogen. Het is allemaal zo in elkaar gezet door Brooke. Brooke is zwanger en probeert op deze wijze een Royal te worden. Ze chanteert Reed om haar daarbij te helpen.

Inmiddels heeft Callum, Ella gevonden en naar huis gedwongen. Ella heeft geen keus en moet wel terug. Ze besluit zich weer te richten op haar studie en zo twee jaar bij de Royals uit te zingen.

Dit blijkt nog lastiger te zijn dan eerst. Op school merkt ze de gevolgen van haar vlucht. Ze is nu vogelvrij verklaard. Waar ze het eerst alleen tegen Jordan hoefde op te nemen, wordt ze nu door de hele school uitgekotst en aangevallen. Haar nieuwe broer Easton beschermt haar zoveel hij kan. Hij wijkt niet van haar zijde. Reed probeert inmiddels alles op te lossen met zijn vuisten, maar het lijkt maar een druppel op een gloeiende plaat te zijn.
Kunnen ze de school weer in gareel krijgen? En hoe lossen ze de problemen thuis op? Hun vader is verloofd met Brooke die er alleen maar op uit lijkt om het hele gezin kapot te maken en zich daarbij flink te verrijken. Easton lijkt helemaal de weg kwijt te zijn. Hun oudere broer zit flink in de problemen en de tweeling laat ook niet echt bepaald normaal gedrag zien!

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Koop hier het E-book in het Nederlands:

Verteller

De vrouwelijke verteller doet het best goed. Ze geeft een prima uitvoering! De mannelijke verteller doet het aardig. Wel fijn om het verhaal zo van twee kanten te horen.

Mijn mening

Ik vind deel 1 en ook dit boek wel een goed begin van deze chicklit-serie. Het eerste deel was aardig simpel. Dit deel begint een stuk lastiger te worden met de geheime spelletjes. Dit vind ik wel leuker.
De problemen die de Royals nu voor hun kiezen krijgen zijn een stuk lastiger en het verhaal begint al meer inhoud te krijgen.
Gelukkig draait dit boek nu meer om het verhaal en minder om de seksuele handelingen. Wel blijf ik deze serie nog steeds voor 18+ vinden wat leeftijd betreft.
Ook nu weer eindigt het verhaal mega spannend en zeker weten veel spannender dan deel 1!
Op naar deel 3 dus!

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book (E-book in Kobo Plus gratis voor abonnees), paperback en luisterboek in het Nederlands.
  • Audible: Engelse luisterversie
  • Itunes: E-book in het Nederlands en luisterboek in het Engels.
  • Luisterrijk: Luisterversie in het Nederlands.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *