Royals 4 – Verlangen

Titel : Royals 4 – Verlangen
Genre: Young adult, roman
Schrijver:  Erin Watt
Verteller: Kevin Hassing
Duur van het boek: 7 uur 50 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit boek is voor de fans van de Royals serie. Nadat de serie mooi was afgerond in boek 3 gaat het verhaal verder met Easton Royal. In de eerste drie boeken hebben we kennis gemaakt met deze onverantwoordelijke Playboy die helemaal niet lekker in zijn vel zit. Er is van alles mis bij de familie Royal en Easton Royal is zeer gevoelig voor alle problemen en heeft een verslavingsprobleem. Zijn verslaving is niet specifiek, maar alles dat een verslavende werking heeft trekt hem aan.
Ook op meisjesgebied is hij enorm actief. Hij heeft bijna alle meisjes op school al eens weten te strikken. Het boek begint bij zijn lerares. Het leven mag vooral niet saai zijn, aldus Easton Royal. Hoe spannender, hoe beter! 

Te koop bij Bol.com

Verhaallijn en ontknoping

Dit verhaal gaat niet over Ella en Reed. Easton Royal neemt nu het stokje over. Zijn leven is een puinhoop. Hij heeft ADHD en is zeer intelligent, maar hij kan zich nergens op concentreren. Het leven moet vooral spannend en uitdagend zijn en hij kan absoluut niet tegen verveling.
Op één van zijn spannende momenten ontmoet hij Hartley Wright. Hij ontdekt in haar een nieuwe uitdaging! Tot zijn verbazing wordt hij afgewezen door deze meid. Hoewel ze hem wel aantrekkelijk vindt, heeft ze geen behoefte aan zijn aandacht.
Wanneer Easton zich weer eens in de problemen werkt vangt Hartley hem op en geeft hem een slaapplek. Zo ontdekt hij hoe moeilijk Hartley het heeft. Hoewel haar familie een prachtig huis heeft, woont zij in een hele slechte buurt in een klein huisje met alleen een bank als slaapplaats. Daarnaast werkt ze erg hard om zichzelf te onderhouden.
Hij begint direct om deze lieve meid te geven. Omdat Hartley geen romance met hem wil aanknopen biedt hij haar zijn vriendschap aan. Toch blijft hij proberen haar interesse te veroveren.

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Koop hier het E-book in het Nederlands:

Verteller

Dit boek wordt alleen door de mannelijke verteller opgevoerd. Dat vind ik wel jammer. Ik vond deze serie juist leuk omdat het verhaal steeds van twee kanten wordt verteld. Zelf vind ik de vrouw het steeds beter doen dan deze man. Om nu het hele boek alleen naar hem te luisteren vind ik dus jammer.

Mijn mening

Ik vind dit boek minder leuk dan de eerste drie boeken. Het verhaal is supersimpel. Eigenlijk komt er heel weinig aan de orde. Easton Royal wil Heartly als vriendin en dat lukt niet zoals hij dat gewend is. Een ander meisje doet heel erg moeilijk en de situatie gaat van kwaad tot erger. Dat is eigenlijk het hele verhaal. En zoals je van deze serie gewend bent, wordt er vaak gesproken over seks. Dit boek staat aardig los van de eerste drie boeken en als je met deze serie gestopt bent bij boek drie dan mis je eigenlijk niet zo heel veel.
Op een gegeven moment werd ik het verhaal wel aardig zat toen ik alleen maar aan het luisteren was naar hoe moeilijk Easton het allemaal vond en hoe zielig hij erover deed. Een heel verhaal over een kinderachtig jochie is soms wel te veel van het goede…..
Maar goed, ik maak graag een serie af, dus op naar deel 5….

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book (E-book in Kobo Plus gratis voor abonnees), paperback en luisterboek (luisterboek in Kobo Plus gratis voor abonnees) in het Nederlands.
  • Audible: Engelse luisterversie
  • Itunes: E-book in het Nederlands en luisterboek in het Engels.
  • Luisterrijk: Luisterversie in het Nederlands.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *