Boekentips: 50% korting op kinderboeken voor 8 tot 10 jarigen

Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.

Minstens 50% op sommige kinderboeken bij bol.com

Bol.com heeft nu een mooie deal lopen: een korting van wel 50% of zelfs méér op kinderboeken voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Als je denkt aan de avonden waarop je jouw spruit een verhaaltje wil voorlezen of ze zelf even in een andere wereld wil laten duiken, dan is dit hét moment om de digitale boekenplank wat voller te maken: Het zijn voornamelijk E-books.

Voordelen van lezen voor kinderen

Lezen is niet alleen een manier om de tijd gezellig door te brengen; het opent een wereld van wonderen voor kinderen. Hun kleine hersenen pikken elke dag nieuwe dingen op en boeken kunnen dit proces versnellen.

Dus wat maakt lezen zo essentieel? Nou, het stimuleert hun cognitieve ontwikkeling. Studies tonen aan dat kinderen die vroegtijdig beginnen met lezen, sneller leren, een uitgebreidere woordenschat hebben en zich beter in anderen kunnen inleven.

Wist je ook dat lezen de verbeeldingskracht van kinderen stimuleert? Naast het vergroten van hun intelligentie, bevordert het ook hun creativiteit. Dankzij deze boeken hebben we wellicht de volgende topauteur of gerenommeerde kunstenaar in de maak!

Top kinderboeken deals voor 8 tot 10 jarigen bij bol.com.

Elk kind heeft andere interesses en het kan soms een uitdaging zijn om het perfecte boek te vinden. Bekijk nu deze deals voor kinderen van 8 tot 10 jaar en ontdek boeken die je kind niet meer weg wil leggen.

Leuke kinderboekenserie van Jozua Douglas

Bureaus speurneus en de Boekenmafia is een boek vol humor, spanning en avontuur. Kijk maar in de korte video hieronder van nog geen 1 minuut waar dit verhaal over gaat.

De E-books van deel 2 en 3 van deze serie zijn ook met ruim 50% korting te koop! En boek 3 is nog maar sinds een maand uit, deze aanbieding is dus echt een aanrader. Jozua Douglas is ook wel bekend van de serie De gruwelijke generaal – Costa Banana. Zijn boeken zijn erg leuk om samen uit te lezen of om als voorleesboeken te gebruiken.

Leuke kinderboekenserie van Carry Slee

De kinderen krijgen op school een nieuwe directrice: juf Braakel. Deze juf is zo akelig, dat ze al gauw “juf Braaksel” genoemd wordt. Het lijkt alsof ze directrice is geworden om school zo akelig mogelijk te maken voor kinderen. Haar nieuwe regels: voortaan mag niemand meer een verjaardag vieren. Er worden geen verjaardagsliedjes meer gezongen en trakteren is ten strengste verboden!
Waarom is ze op een school gaan werken? Heeft ze zo’n hekel aan kinderen dat ze kinderen op deze wijze wil straffen?
Bekijk de trailer van boek 2 van deze serie in de korte video hieronder.

De vervolgdelen (E-books) van deze serie zijn ook met ruim 50% korting te koop!

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco

YouTubers Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en Rutger Vink (Furtjuh) en hun hond Paco beleven de spannendste avonturen in hun eigen kinderboekenserie.

Lang geleden – Stad en land van Arend van Dam

Dompel jezelf onder in de wondere wereld van de Nederlandse natuur met Arend van Dam! Zijn (voor)leesboek “Stad en land…” neemt je mee op een reis door verschillende tijden en landschappen. De verhalen zijn handig gecategoriseerd in thema’s zoals ‘In de oertijd’, ‘Op een bijzondere plek’ en ‘Mensenwerk’.

Costa Banana van Jozua Douglas

Komen we weer uit bij Jozua Douglas. Zijn boeken zijn dan ook erg leuk! Een aantal delen van deze serie zijn met ruim 50% korting te koop.
Ontdek meer over boek 1 van deze serie in de korte video hieronder of lees mijn recensie van De gruwelijke generaal – Costa Banana 1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *