50% Korting op “Nieuw Bloed”, het nieuwste whodunnit boek van Jet van Vuuren!

Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.
Heb je zin in een spannend avontuur voor een klein prijsje? Een nieuw boek van Jet van Vuuren is nu met 50% korting te koop bij Bol.com!

Even een opwarmertje: een seniorencomplex. Ja, waar oma’s en opa’s wonen. Maar hé, denk nu niet meteen aan bingoavonden en wandelingetjes in het park. Nope. Denk aan drugs, mysteries en een stoere ex-politieagente, Barbara, die de boel op stelten zet. 🕵️‍♀️!!

Recensie: "Nieuw Bloed" van Jet van Vuuren Barbara van Eck

Barbara, heeft een verleden en wat voor één. Ze is een ex-politieagente die haar baan verloor na een knokpartij met een mogelijke seriemoordenaar. En alsof dat nog niet genoeg was, heeft ze ook nog een verleden in de Bijbelgordel. Tel daar een paar louche ouderen, drugs en een moordmysterie bij op en je hebt deze nieuwe whodunnit van Jet van Vuuren, waarbij je echt iedereen gaat verdenken.🔍!!

Mijn oordeel? Ik geef het boek een 3.5 uit 5. Niet perfect, maar het heeft potentie en het zette me aan het denken. Vooral Barbara, met haar stoere attitude en groot hart, maakt me nieuwsgierig naar meer. 

Goed, genoeg gepraat. Waar haal je dit pareltje? Nou, bij Bol.com hebben ze nu een mooie aanbieding. De Ebookversie is tijdelijk te koop met 50% korting voor maar 5,99! Of je checkt het luisterboek op Storytel, Nextory, enzovoort. En voor de liefhebbers, er zijn gratis proefperiodes bij sommige diensten, dus sla je slag!

Ben je al nieuwsgierig geworden? Duik erin! En laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd! 📖❤️

Vind hier mijn lijst met whodunnits.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

P.S. Sommige linkjes hier zijn affiliatie-links. Dit betekent dat ik een klein bedrag krijg als je iets koopt via die linkjes. Het kost jou niets extra, maar het helpt me wel om deze blog draaiende te houden. Dank je wel! 🙌

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *