Bookchoice januari 2023 – Welke boeken staan er op Boockchoice?

Met Bookchoice kan je elke maand acht boeken lezen of luisteren vanaf 4,99 per maand (huidige prijs terwijl ik dit schrijf). Een jaarabonnement is 3,99 per maand. Terwijl ik dit schrijf kan je de eerste maand gratis proberen!
Bookchoice geeft een 100% tevreden garantie: Ben je onlangs lid geworden, maar zijn de boeken toch niet naar jouw smaak? Dan krijg je je geld terug.
Ik ben zelf ook een paar maanden lid geweest van Bookchoice. Op zich ben ik erg tevreden over de boeken die ze aanbieden. Iedere maand luisterde ik er 5 of 6 met veel plezier. Ik stoorde me wel aan de Bookchoice app, omdat ik mijn voortgang niet kon zien. Ik kon niet zien hoe lang het boek nog duurde en ik merk dat ik dat wel erg graag wil. Daarnaast werkte de app niet met de extra’s op mijn koptelefoon. Dit was ruim twee jaar geleden, ik weet niet of het inmiddels is verbeterd.

Leden van Bookchoice krijgen elke maand toegang tot hun selectie. De selectie bestaat uit acht E-boeken en luisterboeken. Iedere maand ontdek je weer acht nieuwe boeken.
Zodra je de boeken hebt gedownload, zijn ze helemaal van jou. Je bepaalt dus zelf wanneer je ze leest of luistert.
Maar let op:

  • Je hebt twee maanden de tijd om de boeken te downloaden. Daarna is dat niet meer mogelijk.
  • Als je de boeken download en goed op je systeem bewaart, zijn ze voor jou.
  • Binnen de bookchoice app kan je jouw boeken een jaar lang lezen (ze worden dus blijkbaar niet langer dan een jaar binnen de app bewaard). Je kan maximaal 6 ebooks en 3 luisterboeken opslaan.

Bekijk ook andere abonnementen voor (luister)boeken

Liever een Kobo Plus abonnement bij Bol.com? Ontdek de ebooks en luisterboekenvan Kobo Plus. De eerste 30 dagen zijn gratis. Hierna kun je altijd opzeggen.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

Lees je graag romantische boeken? Bekijk mijn lijst met 3 leuke romantische boeken.

Hieronder zie je de acht Bookchoice boeken van januari 2023:

Het Koninklijk Huis

Schrijver: Herman Koch
Verteller: Roeland Fernhout
Duur van het boek: 8 uur 14 minuten
Genre: Roman

De dochter van de apotheker

Schrijver: Rebekka Eder
Verteller: Christel Schimmel
Duur van het boek: 19 uur 5 minuten
Genre: Romance

Dit boek is deel 1 van een serie.

Geen plan B

Schrijver: Lee Child, Andrew Child
Verteller: Hylke van Sprundel
Duur van het boek: 12 uur en 10 minuten
Genre: Misdaad

Dit boek is deel 27 van een serie.

Waterkoud

Schrijver: A.M. Ollikainen
Verteller: Eva Damen
Duur van het boek: 8 uur 45 minuten
Genre: Misdaad

Waterkoud van A.M. Ollikainen is het eerste deel in een nieuwe Scandinavische crimeserie. Het gaat over een moordonderzoek, maar helaas vond ik het verhaal saai, de personages niet boeiend en de manier waarop het politieonderzoek werd gepresenteerd verwarrend en oninteressant. Persoonlijk zou ik dit boek niet aanraden. Als je op zoek bent naar een goede misdaadserie, raad ik je aan om de boeken uit de Callanach en Turner serie te lezen, die zijn veel interessanter en boeiender.

Geluksmomenten

Schrijver: Clare Chambers
Verteller: Carly Wijs
Duur van het boek: 10 uur 30 minuten
Genre: Roman

Dunkelblum zwijgt

Schrijver: Eva Menasse
Verteller: Esther Floor
Duur van het boek: 15 uur 41 minuten
Genre: Romans

Schijndood

Schrijver: Angela Marsons
Verteller: Christel Schimmel
Duur van het boek: 10 uur 39 minuten
Genre: Misdaad

Dit boek is deel 4 van een serie.

Bij jou ben ik echt

Schrijver: Gaby Rasters
Verteller: Willemijn de Vries
Duur van het boek: 7 uur
Genre: Young Adult

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *