Bookchoice juli 2022 voor Bookchoice leden

Bekijk op deze pagina de acht boeken van deze maand met extra informatie zoals of ze stand-alone zijn of deel van een serie, duur van de boeken en mijn mening over de boeken.

Met Bookchoice kan je elke maand acht boeken lezen of luisteren vanaf 4,99 per maand.
Zij bieden een maandlidmaatschap en een zomerdeal van 4,99 voor 3 maanden. Na de eerste periode kan je je lidmaatschap maandelijks opzeggen, waarbij je rekening moet houden met één kalendermaand opzegtermijn. 
Bookchoice geeft een 100% tevreden garantie: Heb je voor het eerst een jaarlidmaatschap gekocht, ben je niet blij en heb je twee of minder boeken gedownload tijdens of na de eerste drie kalendermaanden van je lidmaatschap? Dan krijg je, je geld terug.
Ik ben zelf ook een paar maanden lid geweest van Bookchoice. Op zich ben ik erg tevreden over de boeken die ze aanbieden. Iedere maand luisterde ik er 5 of 6 met veel plezier. Ik stoorde me wel aan de Bookchoice app, omdat ik mijn voortgang niet kon zien. Ik kon niet zien hoe lang het boek nog duurde en ik merk dat ik dat wel erg graag wil. Daarnaast werkte de app niet met de extra’s op mijn koptelefoon. Dit was ruim een jaar geleden, ik weet niet of het inmiddels is verbeterd.

Leden van Bookchoice krijgen elke maand toegang tot hun selectie. De selectie bestaat uit acht E-boeken en luisterboeken. Iedere maand ontdek je weer acht nieuwe boeken.
Zodra je de boeken hebt gedownload, zijn ze helemaal van jou. Je bepaalt dus zelf wanneer je ze leest of luistert.
Maar let op:

  • Je hebt twee maanden de tijd om de boeken te downloaden. Daarna is dat niet meer mogelijk.
  • Als je de boeken download en goed op je systeem bewaart, zijn ze voor jou.
  • Binnen de bookchoice app kan je jouw boeken een jaar lang lezen (ze worden dus blijkbaar niet langer dan een jaar binnen de app bewaard).

Hieronder zie je de acht Bookchoice boeken van juli 2022:

Violeta

Schrijver: Isabel Allende
Verteller: 
Hymke de Vries
Duur van het boek: 11 uur 56 minuten
Genre: Roman
★★★✰✰

Lees mijn recensie van het boek Violeta

Violeta van Isabel Allende is een historische roman over het leven van een vrouw in Zuid-Amerika (Chili) tijdens het afgelopen 100 jaar. Dit verhaal wordt gebracht als een brief.
Ze schrijft haar levensverhaal van haar geboorte tot aan haar dood. Haar verhaal speelt zich af in Zuid-Amerika en we ontdekken daarmee veel over de geschiedenis van het continent. Vooral de Vuile Oorlog komt aan de orde. Ze heeft veel meegemaakt in haar leven en dat kan dan ook niet anders in een land waarin de Spaanse Griep veel slachtoffers eist, een grote economische crisis die veel levens raakt, de komst van Europeanen die de Tweede Wereldoorlog ontvluchtten (waaronder veel Duitsers), de grote misstanden tijdens de dictaturen van de jaren 70 (ontvoeringen, martelingen en moorden) en zelfs de maffia en drugshandel komt aan bod.

De zonden van onze vaders

Schrijver: Åsa Larsson
Verteller: 
Charlotte Lap
Duur van het boek: 19 uur 3 minuten
Genre: Misdaad
Dit is deel 6 van een serie.

Ik ken deel 1 van deze serie. Ik vind boek 1 een aardig begin van een nieuwe misdaadserie. Het begint niet geweldig, maar het heeft wel iets bijzonders dat nog best goed verder ontwikkeld kan worden in de volgende delen van deze serie. De hoofdpersonage lijkt me een eigenaardige vrouw. Zelf ben ik nog maar bij boek 2, dus kan ik nog niets zeggen over dit boek (boek 6), maar ik moet eerlijk zeggen dat deze serie me tot nu toe nog niet echt bevalt. Ik denk niet dat ik bij boek 6 zal aankomen.

VerpleegThuis

Schrijver: Teun Toebes
Verteller: 
Paul de Munnik
Duur van het boek: 3 uur 46 minuten
Genre: Geen fictie
Dit is deel 6 van een serie.

Het boek gaat over dementie en wat in de toekomst nog te verbeteren valt.

Het jaar van het varken

Schrijver: Carmen Mola
Verteller: 
Irma Hartog
Duur van het boek: 11 uur 53 minuten
Genre: Misdaad
Dit is deel 3 van een serie.

Hildes beproeving

Schrijver: Marie Lamballe
Verteller: 
Lotte Horlings
Duur van het boek: 16 uur 35 minuten
Genre: Roman
Dit is deel 2 van een serie.

Twee weken weg

Schrijver: R.C. Sherriff, Inge Kok
Verteller: 
Adeline van Lier
Duur van het boek: 10 uur 41 minuten
Genre: Litteraire roman

De Repair Club

Schrijver: Charles den Tex
Verteller: 
Bas Heutinck
Duur van het boek: 11 uur 48 minuten
Genre: Misdaad

De vrouw die weer tot leven kwam

Schrijver: Beth Miller
Verteller: 
Jennifer van Brenk
Duur van het boek: 11 uur
Genre: Feel-good, romance

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *