Extinction: Undead Apocalypse

Titel: Extinction: Undead Apocalypse
Genre: post-apocalyptic, zombies, urban fantasy, SHTF fictie
Schrijver: M.D. Massey
Verteller: Shawn Salzman
Duur van het boek: 6 uur 30 minuten
Alle boeken van deze THEM serie:

Het boek Extinction: Undead Apocalypse

Dit is het laatste boek van een serie over een apocalyps waarbij de zombies minder eng zijn dan de rest van de wezens die de mensen terroriseren. Deze serie gaat over zombies, weerwolven, vampiers, raves, ghouls, en meer. Hoe de hoofdpersoon, Scratch Sullivan, het begin van deze apocalyps heeft ervaren ontdek je in boek 0.5. Dit boek gaat direct verder na boek 2: Counteraction: Werewolf Apocalypse
Deze serie is vooral gericht op actie.
Scratch is een jager. Hij jaagt op de gevaarlijke wezens die de mensheid teisteren sinds het begin van de apocalyps. De vampiers willen de wereld domineren en ze zijn al goed op weg. Ze blijven proberen om een poort te creëren tussen onze wereld en hun eigen wereld om zo de resterende vampiers hierheen te halen zodat ze als heer en meesters samen kunnen leven hier op aarde terwijl ze de mensen als vee kunnen fokken.
Scratch is dus nog niet klaar met zijn taak. Hij doet wat hij kan om voor de mensen te zorgen die hij een veilige plek heeft beloofd. Dat is zeker niet gemakkelijk nu ze door de vampiers en hun zombiehonden worden opgejaagd!
Om de mensheid een kans te geven moet hij een einde maken aan de vampiers en hun plannen. Dit is het laatste deel van deze serie over Scratch (Aiden) Sullivan.

Te koop bij Bol.com: luisterboek gratis in Kobo Plus voor abonnees.

Verteller

Ik vind deze versie een voldoende waard. Ik moest wel even wennen aan de vertelstem.

Mijn mening

Dit is het einde van deze serie. Met dit boek wordt deze serie prima afgerond. Je zou deze serie als één groot avontuur kunnen zien, waarbij elk boek één onderdeel van het avontuur afrondt.
De Junkyard Druid Colin McCool speelt ook een rol in dit verhaal. Het lijkt me wel interessant om ook eens aan die serie te beginnen. Tijdens het schrijven van deze serie is de schrijver volledig geïnspireerd geraakt door de personage Colin McCool en heeft hij vooral zijn tijd gestoken in deze Colin McCool boeken. Dat lijkt me wel een goed teken.

Ik vind dit boek 3 van de 5 sterren waard.

Bekijk meer zombie boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie boek Extinction: Undead Apocalypse van M.D. Massey.

Ik heb het boek in het Nederlands en Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *