Cathy’s Christmas Kitchen

Titel: Cathy’s Christmas Kitchen
Genre: Romance, feel-good
Schrijver: Tilly Tennant
Verteller: Penny Andrews
Duur van het boek: 8 uur 9 minuten

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

Het verhaal van Cathy’s Christmas Kitchen

Dit is een romantisch feel-good kerstverhaal over je eigen leven beginnen wanneer je richting de 40 jaar gaat.
Cathy heeft altijd voor haar moeder gezorgd tot haar dood. Ze heeft haar eigen leven al die jaren op pauze gezet om samen met haar moeder te kunnen zijn en haar leven zo waardevol mogelijk te maken tot het einde.
Nu staat ze er helemaal alleen voor. Ze heeft geen vrienden (meer), haar toenmalige verloofde heeft haar al jaren geleden verlaten, wat nu?
Haar liefde voor bakken lijkt een oplossing te bieden. Ze grijpt het bakken met beide handen aan en doet haar intrede in de maatschappij. Ze begint klein door te bakken voor een liefdadigheidsevenement van de kerk. Ze wil zelf niet lid worden van de kerk, maar ze hoopt dat de aanwezige mensen aardig voor haar zullen zijn bij deze grote stap.

Beetje bij beetje durft Cathy steeds grotere stappen te nemen en haar leven weer op de rit te zetten. Ze ontmoet daarbij zelfs een nieuwe liefde. Er zijn alleen enkele problemen. Ten eerste duikt haar ex steeds op bij haar werk, terwijl ze die periode van haar leven voorgoed heeft afgesloten. Ten tweede is het nichtje van haar nieuwe liefde erg lastig. Ze houdt ervan om problemen voor anderen te veroorzaken.

Benieuwd geworden? Lees hier een inkijkexemplaar van het boek.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

Ik vind deze versie een matig+ waard. De verteller gebruikt een overdreven zachte stem voor de hoofpersonage. De meeste andere vrouwen klinken overdreven vrolijk alsof ze elk moment in lachen kunnen uitbarsten. Verder klinkt het over het algemeen zo lieflijk en zacht dat ik daadwerkelijk in slaap ben gevallen toen ik op de bank lag te luisteren.

Mijn mening

Ik vind dit boek vooral leuk omdat het zoveel over bakken gaat en over bakken rond de kerstperiode. Ik werd er wel door geïnspireerd om zelf ook te gaan bakken.
Wat verhaal betreft vond ik het maar matig. Er is niets bijzonders aan deze romance. Dat is erg jammer, want de sfeer van het verhaal vind ik juist wel weer een pluspunt waard. Het had een mooie kerstromance kunnen zijn om naar te luisteren terwijl je zelf in de keuken staat om van alles te bakken, maar als je hier zin in heb raad ik je eerder de volgende boeken aan:

Ik vind dit boek 2.5 van de 5 sterren waard.

Bekijk meer Romance boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *