A Cosy Christmas at Bridget’s Bicycle Bakery

Titel: A Cosy Christmas at Bridget’s Bicycle Bakery
Genre: Romance
Schrijver: Alex Brown
Verteller: Josie Arden
Duur van het boek: 9 uur 37 minuten
Alle boeken van deze Carrington’s serie:

  • Cupcakes at Carrington’s
  • Christmas at Carrington’s
  • Ice Creams at Carrington’s
  • A Cosy Christmas at Bridget’s Bicycle Bakery (The Carrington’s Bicycle Bakery, Book 1)

Alle boeken van deze The Carrington’s Bicycle Bakery serie:

  • A Cosy Christmas at Bridget’s Bicycle Bakery

Het boek A Cosy Christmas at Bridget’s Bicycle Bakery

Dit is deel 1 van een feel-good serie over je plek vinden in Mulberry-On-Sea. Bridget wil haar gezin weer op de rit krijgen. Hopelijk weet ze dit te bereiken voordat het kerst is. De dood van haar man heeft een groot gat achter gelaten in haar leven en de levens van haar kinderen. Ook financieel kregen ze het zwaar voor de kiezen. Nadat ze zelfs hun woning zijn kwijt geraakt besloot ze terug te keren naar Mulberry-On-Sea.
In dit boek komen we de leuke personages tegen die je misschien wel kent uit de Carrington’s serie.
Dit verhaal gaat over een nieuwe start maken, je geluk terugvinden en het waarmaken van je droom.
Bridget kan goed bakken en laat dat nou net precies zijn wat deze plek nodig heeft! Het is moeilijk voor de bewoners om aan brood te komen. Aangezien Bridget ’s avonds een grote leegte voelt, slaat ze aan het bakken. Overdag blijkt er veel vraag te zijn naar haar bakwerk en al snel realiseert ze een wijze om geld te verdienen voor haar gezin.
Ook haar kinderen weten zich snel te aarden in deze prachtige woonomgeving.

Dit is een feel-good romantisch verhaal, waarin het bakken van brood en andere baksels een grote rol speelt. Ook hondenliefhebbers kunnen genieten van dit verhaal waarin twee honden leuke rollen hebben.

Benieuwd geworden? Lees hier een inkijkexemplaar van het boek.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

Ik vind deze versie een ruimvoldoende waard. De verteller heeft een zeer kalme stem en geeft het verhaal een lieflijke sfeer.

Mijn mening

Dit is een mooi verhaal over een gezin tijdens de kerstperiode. Het verhaal komt erg lieflijk en vooral feel-good aan de orde. Het gaat over Bridget die een nieuwe start maakt en weer geluk probeert te brengen in het leven van haar kinderen. Het verhaal gaat over een heerlijke woonplek met een geweldige gemeenschap waardoor Bridget zich al snel op haar plek voelt. Ook haar kinderen komen direct tot bloei en beginnen weer te genieten van het leven.
Bridget leert dat het goed is om te praten over haar overleden man. Ook haar kinderen vinden het fijn om op een normale wijze over hun vader te kunnen praten.

Dit is een kerstromance die mooi en lieflijk wordt verteld. Wel vind ik het verhaal hier en daar langzaam op gang komen, maar dat draagt ergens ook wel bij aan de rustige en vrolijke sfeer.

Ik vind dit boek 3.5 van de 5 sterren waard.

Bekijk meer Romance boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie boek: A Cosy Christmas at Bridget’s Bicycle Bakery van Alex Brown

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *