Hello Neighbor 4: Bad Blood

Titel : Hello Neighbor 4: Bad Blood
Genre: Leuk voor kinderen
Schrijver: Carly Anne West   
Verteller: Oliver Wyman
Duur van het boek : 6 uur 32 minuten
Alle boeken van deze serie van Hello Neighbor:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit verhaal is bekend van het computerspel Hello Neighbor. Dit boek is deel 4 van een serie en deze kinderboekenserie gaat dus over het verhaal achter deze computergame.
Let op: het gaat om een horror video game. Het spel zelf is niet echt eng, maar wel heel spannend. Er gebeuren geen enge dingen, je krijgt geen enge beelden te zien, maar het is wel erg spannend.

Dit deel is anders dan de voorgaande delen. Ik had gehoopt dat het verhaal verder zou gaan, want het was erg spannend geëindigd. In plaats daarvan gaan we terug in de tijd.
De Petersons (het gezin van de buurman) verhuizen vanuit Duitsland naar Raven Brooks. In Duitsland zijn er vreselijke dingen gebeurd waar ze liever niet aan willen denken, laat staan praten. Het hele gezin loopt op hun teentjes wat de vader betreft. Het gaat niet zo goed met hun vader. Hij zit niet lekker in zijn vel en dat heeft van alles te maken met wat er in Duitsland en ook daarvoor in andere landen is gebeurd.
Nu gaan ze wonen in hun oude familiehuis. Hun grootouders hebben in dit vreemde huis gewoond. Het hele dorp kent hun grootouders en het is duidelijk dat er iets mis was met opa en oma Peterson, maar wat? Iedereen weet ervan en toch schijnt niemand het echt te weten…….
Daarnaast lijkt het bos verboden gebied, omdat er vreemde wezens wonen en laat er nou midden in dat bos een gebouw staan waar opa en oma Peterson vroegen werkten…
Waar werkten ze dan aan? Het is een mysterie!

Benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Te koop bij Bol.com in het Engels:

Het spel is ook te koop bij Bol.com:

Dit boek kan als luisterboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Dit boek kan als Ebook gedownload worden in het Engels in iTunes.

Verteller

Deze Engelse verteller doet het erg leuk. Zijn stemmen voor de volwassenen klinken heel goed en de stem voor de buurman klinkt geweldig! Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Dit boek is onderdeel van een serie, alleen gaat het verhaal nu niet verder, maar gaan we terug in de tijd!
Ik vind het wel jammer omdat ik nu niet weet hoe het verhaal van de eerste drie boeken verder gaat. Aan de andere kant… misschien was boek drie wel het einde…. Wat een einde was dat zeg!
Bij boek 3 begon ik deze serie wel een beetje zat te worden, ik vond het meer van hetzelfde. Dat is nu dus totaal niet het geval. Dit verhaal, dat zich dus afspeelt voordat het jongetje Nicky tegenover de buurman komt te wonen, is zeer spannend en past heel goed in deze Hello Neighbor serie. Ik heb nog twee uur te gaan in het verhaal en ik ben erg benieuwd waar we gaan eindigen en welke kant deze serie met dit verhaal verder zal gaan.
Aangezien dit het nieuwste boek is, zal ik moeten afwachten.
Wel vind ik dit boek zeker een aanrader (in tegenstelling tot het vorig boek)!

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *