Hello Neighbor 3: Buried Secrets

Titel : Hello Neighbor 3: Buried Secrets
Genre: Leuk voor kinderen
Schrijver: Carly Anne West   
Verteller: Oliver Wyman
Duur van het boek : 6 uur 05 minuten
Alle boeken van deze serie van Hello Neighbor:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit verhaal is bekend van het computerspel Hello Neighbor. Dit boek is deel 3 van een serie en deze kinderboekenserie gaat dus over het verhaal achter deze computergame.
Let op: het gaat om een horror video game. Het spel zelf is niet echt eng, maar wel heel spannend. Er gebeuren geen enge dingen, je krijgt geen enge beelden te zien, maar het is wel erg spannend. Hetzelfde geldt dus ook voor dit boek. Het verhaal is hier en daar best creepy.

Deze serie is eigenlijk één lang verhaal. Het is het beste om ze allemaal direct achter elkaar te luisteren.

Nicky is ervan overtuigd dat zijn buurman zijn twee kinderen heeft laten verdwijnen. De zoon van zijn buurman, Aaron, is Nicky’s beste vriend. Vlak voordat hij verdween heeft Aaron hem gewaarschuwd bij zijn vader uit de buurt te blijven en niet meer langs te komen.
Hoewel iedereen in het dorp zich niet druk willen maken over de verdwijning van deze kinderen bijt Nicky zich erin vast. Hij moet en zal ontdekken wat de buurman met zijn kinderen heeft gedaan, ook al is dat het laatste dat hij ooit zal doen!
Wees voorzichting met wat je wenst Nicky, want wie weet heb je helemaal gelijk!

Te koop bij Bol.com in het Engels:

Het spel is ook te koop bij Bol.com:

Dit boek kan als luisterboek gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als Ebook gedownload worden in iTunes.

Verteller

Deze Engelse verteller doet het erg leuk. Zijn stemmen voor de volwassenen klinken heel goed en de stem voor de buurman klinkt geweldig! Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Ik vind het verhaal van deze serie best leuk omdat het zo mooi past bij het computerspel. Wel begin ik nu het verhaal langdradig te vinden. Dit boek lijkt meer van hetzelfde. Het is duidelijk dat de volwassenen niet willen geloven dat er iets mis is met de kinderen van de buurman. Ook zijn vrienden beginnen anders naar Nicky te kijken.
Hierdoor is de sfeer van het verhaal best dramatisch. Net wanneer je denkt dat het niet nog erger kan komt er meer en meer drama om de hoek kijken.
Mede daardoor heb ik toch echt even getwijfeld of ik nog wel deze serie wilde afmaken.
Gelukkig wordt dit aardig opgepakt richting het einde van het verhaal. Het verhaal eindigt dan ook behoorlijk spannend (of dramatischer, hangt ervan hoe je het bekijkt!)

Dit boek is onderdeel van een serie. Het gaat hier om één lang verhaal. Wel krijgt dit deel een betere afronding dan het vorig boek.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *