Twee gratis Audible Originalsboeken (december selectie) voor Audible leden

Ben je lid van Audible dan krijg je iedere maand twee punten voor Audible Originals boeken. Iedere maand geeft Audible je de keuze uit zes Audible Originalsboeken. Deze zes boeken kosten meestal onder $10.00, maar je mag ook met jouw speciale punten betalen. Zo krijg je iedere maand dus twee gratis boeken van Audible. Dit is extra wat je krijgt, want je ontvangt natuurlijk al de normale credits van je abonnement waarmee je boeken kan kopen uit de hele collectie.

Deze maand kan je uit deze zeven boeken kiezen:

Schrijver: Ana Gasteyer, Mona Mansour
Verteller: Ana Gasteyer, Maya Rudolph, Patti LuPone, Rachel Dratch, Richard Kind, full cast
Duur van het boek: 2 uur 28 minuten
Categorie: Fictie, humor

Een komedie voor de feestdagen over het weer in contact komen en blijven met oude vrienden. Het verhaal is wel grappig, maar niet hilarisch. Het verhaal biedt een grappige kijk op het onderwerp schoolvrienden die over de jaren heen elkaar uit het oog zijn verloren.

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Schrijver: Lauren Gunderson
Verteller: Kate Mulgrew, Francesca Faridany
Duur van het boek: 1 uur 19 minuten
Categorie: Drama

Een blik in het leven van Marie Curie. Haar liefdesleven en moeilijkheden voor vrouwen in die periode komen aan bod. In dit verhaal worden vooral de dramatische en feministische kanten uit haar leven belicht. Ik moet er wel bij zeggen dat dit verhaal niet door iedereen als leuk wordt ervaren door alle drama, taalgebruik en accenten bij de personages..

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Schrijver: Vi Keeland, Penelope Ward
Verteller: Andi Arndt, Sebastian York
Duur van het boek: 2 uur 54 minuten
Categorie: Romance

Dit boek is een romantisch verhaal die afspeelt rond de kerst.
Het verhaal gaat over een vrouw (Riley Kennedy) en een man (Kennedy Riley). Ze kennen elkaar niet, maar hun emails worden vaak verwisseld. Mensen typen vaak de namen in de verkeerde volgorde, waardoor ze elkaars emails ontvangen.
Hier begint het gedoe al. Riley stuurt zijn emails altijd netjes naar hem door, zonder ze te lezen, maar hij leest wel altijd haar emails en stuurt ze naar haar door met zijn mening over de inhoud van de mail. Wanneer hij vlak voor kerst zijn mening geeft op een wel zeer persoonlijke mail, slaan bij Riley alle knoppen door en ze geeft hem er (digitaal) van langs! Hoe durft hij?!
Maar Kennedy durft nog veel meer. Door haar mail is het hem duidelijk geworden dat zij een man kan gebruiken tijdens de kerstviering met haar familie en hij kan zelf ook wel een vriendin gebruiken bij de bruiloft waar hij anders niet heen durft te gaan……..
Dit boek heb ik zelf ook gekozen met mijn credit. Lees hier mijn uitgebreide review van dit boek.

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Schrijver: Margot Hunt
Verteller: Therese Plummer
Duur van het boek: 2 uur 38 minuten
Categorie: Mysterie

Dit boek gaat over liefde en hoever je bereid bent te gaan voor de liefde van je leven en wat die liefde voor je betekent.
Na 20 jaar huwelijk staat plotseling een rechercheur voor de deur van Maggie en James. James wordt verdacht van een oude moordzaak. Het lijk van zijn toenmalige (verdwenen) vriendin is boven water gekomen en het staat vast dat ze is vermoord.
Er breken zware tijden aan voor Maggie en James. James lijkt zich steeds meer en meer terug te trekken in zichzelf en zijn eigen verdriet voor zijn vermoorde vriendin, terwijl Maggie heel onzeker wordt, omdat ze er niet tegen kan dat zij gezien wordt als tweede keus. Ze is altijd al erg onzeker geweest over zijn verdwenen vriendin. Ze was altijd al bang dat haar man de verdwenen Hannah veel liever als vrouw had gehad. Het lijkt er steeds meer en meer op dat James er alles voor over zou hebben als hij zijn vriendin destijds had kunnen redden. Betekent het dat hij zijn huwelijk met haar en hun dochter er dus graag voor opzij had willen zetten?
Maggie kan er niet goed tegen. Ze neemt het heft in eigen handen en gaat zelf uitzoeken wat er destijds is gebeurd. Wie weet kan zij informatie opdiepen die haar man vrij kan spreken.
Dit boek heb ik zelf ook gekozen met mijn credit. Lees hier mijn uitgebreide review van dit boek.

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Schrijver: Dan Jolley
Verteller: Josh Hurley
Duur van het boek: 7 uur 15 minuten
Categorie: Kids, Sci-Fi & Fantasy

Dit is een fantasy verhaal die zich in een hoog tempo afspeelt. Het verhaal gaat over magie en mystiek.
Henry Lemarchand groeide op in Philadelphia zonder de nodige kennis over zijn familie. Zijn vader was verdwenen toen hij erg jong was. Bij zijn verdwijning liet hij een zak met vreemde dierentanden achter. Wanneer Henry naar Louisiana gaat om daar de zomer door te brengen met zijn excentrieke oom en neef ontdekt hij over zijn familiegeschiedenis. Het blijkt dat supernatuurlijke zaken een rol spelen in zijn familiegeschiedenis. Hij stamt af van rootcrafters, mensen die krachten en herinneringen kunnen absorberen door de tanden van anderen aan te raken!
Sommige geheimen kunnen je flink in de billen bijten! Vooral hier in het moeras!

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Schrijver: J. M. Barrie
Verteller: Adeel Akhtar, Rupert Everett, Gerran Howell, Eleanor Worthington-Cox
Duur van het boek: 3 uur 17 minuten
Categorie: Klassiek verhaal

De vele vertellers en geluidseffecten laten je doen denken alsof je naar een oude radio programma luistert.
Dit verhaal speelt zich af rond de 2e Wereldoorlog (dus later dan in het origineel). Meneer Darling is afwezig, omdat hij in de oorlog vecht en de kinderen zijn bang dat ze naar het platteland gestuurd zullen worden en vluchten daarom naar Neverland. Nog een detail dat anders is dan het origineel: Tiger Lily is de leider van “De verloren meisjes”, de concurrenten van Peter’s verloren jongens. Zij zijn ook de vijanden van de piraten.
Let op: Dit verhaal is gebaseerd op het originele Peter Pan verhaal. Het is dus niet het originele verhaal. En deze versie valt zeker niet bij iedereen in de smaak.

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Schrijver: Max Byrd
Verteller: Natasha Soudek
Duur van het boek: 6 uur 25 minuten
Categorie: Fictie, geschiedenis

Een aangrijpend liefdesverhaal tijdens de 2e Wereldoorlog. Ervaar met dit verhaal wat de mensen en de soldaten hebben meegemaakt en overleefd. Zelf heb ik dit verhaal niet geluisterd, maar ik heb begrepen dat de meningen enorm verschillen over dit verhaal en met name de uitvoering van de verteller.

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *