The Christmas pact

Titel: The Christmas pact
Schrijver: Vi Keeland, Penelope Ward
Verteller: BAndi Arndt, Sebastian York
Duur van het boek: 2 uur 54 minuten
Categorie: Romance

Ik heb het boek in het Engels gedownload bij Audible. Het boek zat als keuze bij de selectie van Audible Originalsboeken (december selectie). Iedere maand krijg ik twee punten voor Audible Originals (als onderdeel van mijn lidmaatschap). Audible kiest iedere maand zes boeken uit hun Audible Originalsboeken. Ik mag dan per punt één van de zes boeken gratis downloaden. Daarnaast kan ik met mijn gekochte credits (ik koop er altijd 12 per jaar) boeken kopen uit hun gehele collectie. Ik betaal dan één credit per boek in plaats van de normale prijs (de boeken die ik meestal kies kosten minimaal 20 dollar, dus een credit is veel voordeliger!)

Het boek

Dit boek is een romantisch verhaal die zich afspeelt rond de kerst. Het verhaal gaat over een vrouw (Riley Kennedy) en een man (Kennedy Riley). Ze kennen elkaar niet, maar hun emails worden vaak verwisseld. Mensen typen vaak de namen in de verkeerde volgorde, waardoor ze elkaars emails ontvangen.
Hier begint het gedoe al. Riley stuurt zijn emails altijd netjes naar hem door, zonder ze te lezen, maar hij leest wel altijd haar emails en stuurt ze naar haar door met zijn mening over de inhoud van de mail. Wanneer hij vlak voor kerst zijn mening geeft op een wel zeer persoonlijke mail, slaan bij Riley alle knoppen door en ze geeft hem er (digitaal) van langs! Hoe durft hij?!
Maar Kennedy durft nog veel meer. Door haar mail is het hem duidelijk geworden dat zij een man kan gebruiken tijdens de kerstviering met haar familie en hij kan zelf ook wel een vriendin gebruiken bij de bruiloft waar hij anders niet heen durft te gaan……..

Verteller

Deze twee vertellers doen het erg goed. Ik vind deze uitvoering een goed waard als beoordeling.

Mijn mening

Leuk zo’n kort verhaal over de feestdagen rondom kerst.
Hier en daar is het verhaal een beetje ondeugend, maar verder valt het best mee. Het verhaal is vooral vrolijk en positief van aard.
De verhaallijn is erg direct en zonder veel poespas zitten we direct in de romance tussen Riley en Kennedy. Ik vind dit verhaal vooral vermakelijk, leuk voor een middagje, zonder veel diepgang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *