Twee gratis Audible Originalsboeken (oktober selectie) voor Audible leden

Ben je lid van Audible dan krijg je iedere maand twee punten voor Audible Originals boeken. Iedere maand geeft Audible je de keuze uit zes Audible Originalsboeken. Deze zes boeken kosten meestal onder $10.00, maar je mag ook met jouw speciale punten betalen. Zo krijg je iedere maand dus twee gratis boeken van Audible. Dit is extra wat je krijgt, want je ontvangt natuurlijk al de normale credits van je abonnement waarmee je boeken kan kopen uit de hele collectie.

Deze maand kan je uit deze zes boeken kiezen:

Schrijver: Stephanie K. Smith
Verteller:  Karla Crome
Duur van het boek: 3 uur 08 minuten
Categorie: Fantasy drama

Tourmaline Larou heeft een ideale leven en haar toekomst ziet er rooskleurig uit. Ze studeert aan de universiteit, ze komt uit een redelijke familie (erg belangrijk voor haar toekomst) en ze hoort bij de juiste groep vrienden. Dan ontmoet ze Vignette Stonemoss, haar nieuwe kamergenoot, waardoor haar wereld ineens op de kop staat.
Vignette is van lage komaf en wordt niet geaccepteerd in haar kring, maar waarom blijft ze dan zoveel aan Vignette denken?
Beetje bij beetje verandert de faewereld. Het gevaar van de Pact wordt steeds groter. Hun koningin heeft de hulp ingeroepen van de mensen (Burgue). Als bondgenoten komen de soldaten van de Burgue tijdelijk in hun steden wonen om ze te beschermen tegen de Pact.
Maar hoe zal deze bescherming vorm nemen? Wie beschermt de fee tegen de soldaten van de Burgue?
Zal de situatie met de Pact uitlopen op een oorlog? En hoe zit het met Tourmaline en Vignette? Kunnen ze samen deze moeilijke tijden doorstaan?

Dit verhaal speelt zich af in de wereld van de serie van Carnival Row. Dit is een serie van Amazon Original (kan je dus niet bij Audible vinden!).
Carnival Row is alleen te vinden op Amazon Prime Video.
Dit verhaal speelt zich af voor het begin van de serie. Aan het einde van dit verhaal hoor je fragmenten uit het begin van de serie.

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).
Dit boek is ook te koop bij Amazon.

Schrijver: Joseph Sheridan Le Fanu
Vertellers: Phoebe Fox, Rose Leslie, David Tennant, David Horovitch, James Wilby, Susan Wooldridge, Hannah Genesius
Duur van het boek: 2 uur 22 minuten
Categorie: Horror (fictie) (roman)

Een audio avontuur (hoorspel) van dit klassieke horror verhaal.

Het begint allemaal wanneer Laura’s vader (een weduwnaar) Carmilla in het bos vindt en haar in huis neemt. Deze jonge vrouwen ontwikkelen al snel een vriendschap vol passie. Dit is een relatie tussen een vampier en prooi. Het verhaal wordt verteld vanuit Laura en we ontdekken hoe ze steeds verder getrokken wordt in Carmilla’s verschrikkelijke wereld van plezier en pijn.

Ben je benieuwd hoe dit audio avontuur klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Ook als leesboek te downloaden in iTunes (in het Engels).

Ook als audioboek te downloaden in iTunes (in het Engels).

Schrijver:  R. L. Stine
Verteller:  R. L. Stine, full cast
Duur van het boek: 4 uur 32 minuten
Categorie: kinderen

Een boek met enge verhalen voor kinderen van de schrijver van de Kippenvel serie. Het boek wordt gebracht als audio avontuur (hoorspel). Elk jaar gebeuren er vreemde dingen bij Camp red moon. Luister maar naar enkele belevenissen van de kampeerders. De personages pelen hun eigen rol en hebben hun eigen vertellers. Op zich zijn de verhalen eerder vermakelijk dan eng, maar het laatste verhaal gaat over geesten en dit zou best eng kunnen zijn voor jongere kinderen! Dit boek is Engelstalig.

Schrijver: Isaac Gomez
Verteller: Kate del Castillo
Duur van het boek: 1 uur 08 minuten
Categorie: Drama & poëzie

Een verhaal over Juárez in Mexico waar duizenden vrouwen vermoord zijn in een epidemie van geweld. Het verhaal wordt je levendig gebracht met achtergrondgeluiden als special effects.

Ben je benieuwd hoe dit verhaal klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Schrijver: Anne Helen Petersen
Verteller: Anne Helen Petersen
Duur van het boek: 1 uur 47 minuten
Categorie: geen fictie

Interviews met millenials over hun persoonlijke ervaringen met burnout en hoe dit het gevolg is van de huidige cultuur. Denk daarbij aan schulden, social media, het wegvallen van duidelijke grenzen tussen ons werkleven en privéleven en meer.

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Schrijver: Danny Ben-Moshe, Dasha Lisitsina
Verteller: Danny Ben-Moshe
Duur van het boek: 2 uur 13 minuten
Categorie: Onderzoek naar een waargebeurd verhaal

Dit verhaal gaat over hoe een familie omgaat met het verleden wanneer twee vermiste kinderen opnieuw verschijnen na 40 jaar. Hoe gaan ze om met de ontrafelde familie geheimen?
De tiener Lillian trouwt een charmante oudere man. Op een dag neemt hij de kinderen mee naar een park in de buurt, maar de kinderen komen nooit meer terug.
Wanneer ze na 40 jaar weer verschijnen kan het zoeken naar de waarheid beginnen.

Ben je benieuwd hoe dit boek klinkt? Luister maar (klik op de luisterfragmenten).

Ik heb gekozen voor: Ik ben nog aan het twijfelen.

  • Camp red moon: Ik vond het boek best vermakelijk. Voor fans van de Kippenvelserie is dit natuurlijk nog leuker, omdat de schrijver zelf ook een vertelrol heeft in dit boek. Dit boek is wel Engelstalig, maar vooral als je kind al aardig wat Engels kan begrijpen, wordt hiermee de Engelse luistervaardigheid nog beter geoefend. Lees hier mijn uitgebreide beschrijving.
  • Carnival Row: Tangle in the Dark: Ik ben lid van Amazon Prime en heb eerst een aantal afleveringen gekeken van de serie. Het is een leuke serie van 8 afleveringen. Ik ben nu al bij aflevering 5. Dit boek is een mooie inleiding bij deze serie. Ook leuk om te luisteren als je al bekend bent met de serie.
    Lees hier mijn uitgebreide beschrijving van het boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *