Camp Red Moon

Titel: Camp Red Moon
Schrijver:  R. L. Stine
Verteller:  R. L. Stine, full cast
Duur van het boek: 4 uur 32 minuten
Categorie: kinderen

Ik heb het boek in het Engels gedownload bij Audible. Het boek zat als keuze bij de selectie van Audible Originalsboeken (oktober selectie). Iedere maand krijg ik twee punten voor Audible Originals (als onderdeel van mijn lidmaatschap). Audible kiest iedere maand zes boeken uit hun Audible Originalsboeken. Ik mag dan per punt één van de zes boeken gratis downloaden. Daarnaast kan ik met mijn gekochte credits (ik koop er altijd 12 per jaar) boeken kopen uit hun gehele collectie. Ik betaal dan één credit per boek in plaats van de normale prijs (de boeken die ik meestal kies kosten minimaal 20 dollar, dus een credit is veel voordeliger!)

Het boek

Dit boek is leuk voor de fans van de Kippenvel serie.
R. L. Stine heeft de boeken van Kippenvel geschreven (in het Engels heet het Goosebumps). In dit boek vertelt de schrijver zelf enkele spannende verhalen over Camp Red Moon!

Het boek wordt gebracht als audio avontuur (hoorspel). De personages spelen hun eigen rol en hebben hun eigen vertellers.
Elk jaar gebeuren er vreemde dingen bij Camp Red Moon. Luister maar naar enkele belevenissen van de kampeerders. Op zich zijn de verhalen eerder vermakelijk dan eng, maar het laatste verhaal gaat over geesten en dit zou best eng kunnen zijn voor jongere kinderen! Zelfs als ze geen Engels begrijpen kunnen de stemmen nog best eng zijn.

Vertellers

Het is erg leuk dat de schrijver van de Kippenvel serie dit boek en de verhalen aan je presenteert. De verhalen worden als hoorspel aan je gebracht. Er zijn dus verschillende stemacteurs die de verhalen voor je spelen en daarbij hoor je ook de achtergrondgeluiden. Ik vind deze uitvoering een ruim voldoende waard als beoordeling.

Mijn mening

Op zich zijn de verhalen eerder vermakelijk dan eng. Dit boek is Engelstalig, maar vooral als je kind al aardig wat Engels kan begrijpen, wordt hiermee de Engelse luistervaardigheid nog beter geoefend.
Zelf heb ik niet zo heel veel met de serie Kippenvel (ook als kind niet). Daarom vind ik dit boek niet echt een aanrader, maar blijft mijn mening bij “vermakelijk” steken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *