Koop je boeken nu TIJDELIJK met een leuke aanbieding bij Audible!

Er is nu een tijdelijke aanbieding bij Audible. Deze actie geldt alleen voor Audible leden. Je kan tot 4 september (’s middags) drie boeken kopen voor de prijs van twee.
Deze actie is alleen te gebruiken met credits. Je koopt drie boeken en betaalt dan met twee credits in plaats van drie. Verder geldt deze actie alleen voor de aangeboden boeken. Je kan dus niet uit hun hele collectie kiezen.
Hier zie je een lijst met de boeken die meedoen aan deze actie.

Er zitten leuke boeken tussen. Nadeel is wel dat meestal alleen boek 1 van een serie in deze lijst staat. De rest van de boeken uit die serie moet je met een normale prijs kopen (als je graag verder wil met de serie).
Op deze wijze kan je wel met een voordelig tarief kennis maken met drie verschillende series, waarbij je dan één boek gratis hebt gekregen.

Tips bij deze actie

Leuke science fiction boeken voor Young Adult:

  • City of bones (Op dit moment ben ik zelf ook bezig met deze serie) Dit is een leuke serie voor tieners.
  • Unwind De wereld ziet er niet geweldig uit voor tieners. Als ouders teleurgesteld zijn in hun kinderen kunnen ze hun kinderen uit elkaar laten halen. Ze worden dan als het ware gerecycled in de samenleving. Andere mensen kunnen dan hun lichaamsdelen gebruiken. Aan donoren geen schaarste! Spannend boek!

Leuk science fiction boek

  • Red rising Lees hier mijn uitgebreide review van het boek.
    Het verhaal gaat over een samenleving op Mars. De mensen zijn verdeeld in soorten. Afhankelijk van jouw soort wordt jouw leven voor je bepaald. Prachtig verhaal over oneerlijkheid en tirannie.

Romans (volwassenen!)

  • Outlander Lees hier mijn uitgebreide review van het boek.
    Een verhaal over een vrouw uit 1945 die per ongeluk in 1743 terecht komt. Eenmaal in het verleden heeft Claire met behoorlijk wat problemen te maken. Ze is een Engelse en de Schotten hebben een gruwelijke hekel aan de Engelse overheersers. Ze zien haar dan ook aan voor een spion. Wat te doen met haar?
  • Halfway to the grave Een sexy verhaal over vampiers en een vrouwelijke vampierjager.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *