Twee gratis Audible Originalsboeken (augustus selectie) voor Audible leden

Ben je lid van Audible dan krijg je iedere maand twee punten voor Audible Originals boeken. Iedere maand geeft Audible je de keuze uit zes Audible Originalsboeken. Deze zes boeken kosten meestal onder $10.00, maar je mag ook met jouw speciale punten betalen. Zo krijg je iedere maand dus twee gratis boeken van Audible.

Deze maand kan je uit deze zes boeken kiezen:

Schrijver:  Nick Carr
Verteller:  William Jackson Harper
Duur van het boek: 1 uur 55 minuten

De verteller is één van de acteurs van de Netflixserie The good place. Hij heeft een prettige stem om naar te luisteren en ook lekker bekend als je de serie kent. Dit boek wordt je aangeboden met allerlei geluidseffecten om je de sfeer optimaal over te brengen.
Het boek is deels Science Fiction en deels coming-of-age verhaal. Ontmoet Wally Roux, een slimme tiener die nog van alles aan het uitvogelen is over o.a. ruimtetijd en mysterieuze leegte die je niet kunt zien, maar wel mogelijk is om te voelen.
William Jackson Harper is een geweldige (stem) acteur om dit soort denkwijze levendig over te brengen.

Schrijver:  Molly Burke
Verteller:  Molly Burke
Duur van het boek: 3 uur 5 minuten

Molly Burke is een YouTube-ster en influencer. Lees over haar worstelingen met pesten en angst en hoe ze een succesvol influencer-bedrijf opbouwde. Het boek is zeer inspirerend. Je krijgt zowel de audio versie als de PDF versie van dit boek.
Hier zie je nog een zelfhulp boek van Molly Burke.

Schrijver:  Steve Burns, Steven Drozd, Gabe Soria
Verteller:  Steve Burns, Carly Ciarrocchi, Stephanie Mayers
Duur van het boek: 3 uur

Een boek voor kinderen van 8 tot 10 jaar oud. Foreverywhere vertelt het verhaal van een jonge eenhoorn en zijn zoektocht, samen met een reus genaamd Rick, een spin genaamd Betsy en de gitaar-vernietigende prinses Rainbow, om de beste band in de wereld te vormen. Natuurlijk gaat dit allemaal niet vanzelf. Zal het deze groep buitenbeentjes lukken?

Schrijver: Marc Fennell
Verteller:  Marc Fennell
Duur van het boek: 2 uur 52 minuten

Het boek gaat over chili-heads. Waarom eten mensen chili pepers die zo ontzettend heet zijn dat er niets meer te proeven valt? Wat schuilt er allemaal achter deze subcultuur? Een documentaire voor volwassenen.
Let op: bevat grafische beschrijvingen van geweld!

Schrijver: Robert Louis Stevenson, Marty Ross
Verteller:  Philip Glenister, Daniel Mays, Catherine Tate, Owen Teale
Duur van het boek: 6 uur 23 minuten

Een audio avontuur (hoorspel) van Marty Ross over het klassieke verhaal van Robert Louis Stevenson: Treasure Island.
Jim Hawkins krijgt na de dood van Bill Bones een schatkaart in handen. Daarmee begint het avontuur al, want mensen zijn bereid te doden voor een schat, zelfs voor een schatkaart! De zoektocht naar de schat wordt een geweldig avontuur, vol met gevaar, verraad en muiterij. Pas op voor Long John Silver!

Ook bij Bol.com is het boek (de originele versie) te koop (in het Engels) en de film met o.a. Eddie Izzard, Donald Sutherland en Elijah Wood.

Schrijver: M. R. James, Stephen Gallagher, A. K. Benedict, Jonathan Barnes, Mark Morris
Verteller: Robert Bathurst, Tom Burke, Rosa Coduri, Alice Lowe, Pearl Mackie, Anna Maxwell Martin, Andy Nyman, Jeff Rawle, Reece
Duur van het boek: 4 uur 13 minuten

Een verzameling van vier spookachtige verhalen geïnspireerd door M. R. James. De vier namen die je hierboven ziet bij schrijver zijn de namen van de vier schrijvers die de vier verhalen hebben aangepast.
Dit boek is een hoorspel. Luister mee terwijl de stemacteurs deze vier verhalen voor je uitspelen.

Casting the Runes, aangepast door Stephen Gallagher
Wanneer Jo Harrington het boek “The Truth of Alchemy”, geschreven door Anton Karswell moet reviewen, neemt ze geen blad voor de mond en laat ze weten dat Karswell een dwaas is. Occultist Karswell (Reece Shearsmith) kan absoluut niet tegen kritiek, zoals ze snel zal merken. Dan ziet Jo een enge verschijning terwijl ze in de metro zit. Op de muur staat geverfd: “Ter herinnering aan Joanne Harrington, stierf achttien september, drie dagen waren toegestaan”. 18 september? Dat is over drie dagen!
Kan haar partner haar helpen en haar van deze vloek redden?

Lost Hearts, aangepast door A. K. Benedict
Tiener Stephanie Elliot (Rosa Coduri) wordt naar Aswarby House gebracht om opgevoed te worden door mevrouw Bunch (Susan Jameson), haar nieuwe pleegmoeder. Stephanie raakt bevriend met Ben (Bill Milner), de geadopteerde zoon van de gemeenschapsleider Mr. Abney (Jeff Rawle). Hij zou eigenlijk een grote zus moeten hebbeb. Mr. Abney heeft vorig jaar een kindervluchteling opgenomen, maar ze stal van hem en ging ervandoor.
Dan begint Stephanie de geest van een meisje te zien. Het is duidelijk dat het meisje haar weg wil hebben! Ze begint te vermoeden dat het niet pluis is in Aswarby House.

The Treasure of Abbot-Thomas, aangepast door Jonathan Barnes
Wanneer Greg Parsbury (Robert Bathurst) geschiedenisleraar Mika Chantry (Pearl Mackie) ontmoet bij een herdenkingsdienst voor schoolmeester Sam Abbot-Thomas, vraagt hij om haar hulp. Greg heeft een kaart ontvangen van het landgoed van de mysterieuze Abbot-Thomas. Hierop staat een vreemde inscriptie in het Latijn, waarvan hij denkt dat het een aanwijzing is voor een schattenjacht, net zoals de uitgebreide schattenjachten die Abbot-Thomas vroeger organiseerde. Er gingen geruchten dat hij een verborgen fortuin bezat en Parsbury en Chantry gaan op zoek.

A View from a Hill, aangepast door Mark Morris
Komiek en podcaster Paul Fanshawe (Andy Nyman) en zijn vrouw, Sarah (Alice Lowe), bezoeken de Cotswolds op vakantie en proberen hun leven weer op te bouwen na de dood van hun jonge zoon, Archie. Tijdens het wandelen zien ze een prachtige abdij over de vallei op Gallows Hill, maar als ze er zijn, zien ze dat het gebouw niet veel meer is dan puin. Terwijl Sarah onderzoekt, neemt Paul commentaar op voor zijn podcast. Sarah denkt dat ze het lachen van kinderen hoort, maar er is niemand. Later die avond luistert ze naar de opname en hoort de stem van een kind fluisteren: ‘Mama’. Sarah is ervan overtuigd dat Archie hen probeert te bereiken en wil terugkeren naar de ruïnes. Maar er wacht hen iets veel ergers op Gallows Hill.

Ik heb gekozen voor:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *