Bookchoice Paasdeal voor maar €4,99!

Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.
Pasen komt eraan en wat is er nou leuker dan gezellig met een goed boek op de bank te kruipen? Nou, ik heb goed nieuws voor je! Met Bookchoice kun je nu voor een klein prijsje, slechts €4,99, drie maanden lang genieten van de leuke en spannende boeken. Dat is pas een goede deal!

Wat is Bookchoice? Bookchoice is een dienst waar je elke maand acht nieuwe boeken krijgt. Iedere maand kiest Boochoice acht nieuwe boeken om aan te beiden. Je kan dus niet zelf acht boeken uit een grotere selectie kiezen. Deze boeken kun je lezen of luisteren, net wat jij het fijnst vindt. En het mooie is, deze boeken zijn dan helemaal van jou. Je kunt ze dus lezen wanneer je wilt, zonder haast. Je zal ze dan wel moeten downloaden en bewaren om ze te kunnen houden.

Je zit niet automatisch aan een lidmaatschap vast

Bij deze actie staat dat je alleen je voornaam, achternaam, een emailadres en wachtwoord moet invullen. Met deze gegevens creëren zij een account voor je; je zit niet automatisch aan een lidmaatschap vast.

Let op: Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2024

Andere boekdiensten die nu een aanbieding hebben lopen:

Bron: emailpromotie van Bookchoice

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *