Black Friday deal: 3 maanden Bookchoice voor maar 1 euro!

Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.

Ik heb in de zomervakantie een lidmaatschap bij Bookchoice cadeau gekregen van mijn verzekeraar. Ik kreeg 2 maanden gratis. Daarbij kreeg Bookchoice dus mijn e-mailadres, maar daar heb ik absoluut geen spijt van, want gisteren ontving ik een zeer mooie aanbieding via e-mail: 3 maanden Bookchoice voor maar 1 euro!
Hieronder plaats ik de illustratie die bij deze mail hoorde.

Aantrekkelijke Black Friday-aanbieding van Bookchoice.

Natuurlijk heb ik gelijk van deze aanbieding gebruik gemaakt! Ik heb alvast in mijn agenda genoteerd wanneer deze 3 maanden bijna voorbij zijn, want anders ga ik daarna wel de volle prijs betalen en ik heb ook al twee (betaalde) abonnementen bij andere boekstreamingdiensten. Voor slechts 1 euro wilde ik deze kans niet laten liggen, maar op dit moment heb ik geen behoefte aan een derde dienst waarvoor ik de volle prijs moet betalen.

Dus als je in het verleden weleens gebruik hebt gemaakt van Bookchoice, check dan je mailbox en vergeet niet je spambox te controleren, want dit is zeker een aantrekkelijke aanbieding.

Geen mail? Dit is de link waar ik naartoe werd gestuurd. Hopelijk werkt het ook voor jou. Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *