2 maanden Bookchoice gratis – cadeau van Allianz Direct

* Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.

Hé daar, wat een mooie dag vandaag! Je raadt nooit wat ik vanochtend in mijn mailbox vond. Een verrassing van mijn verzekeraar, Allianz Direct, een cadeautje waar ik echt blij van werd: Twee maanden gratis Bookchoice! Een zomer vol met boeken, is dat niet geweldig?

2 maanden Bookchoice gratis.

Verzilveren was zo gepiept, echt simpel. Paar keer klikken, emailadres en wachtwoord invullen en voilà! Het mooiste ervan? Ik hoefde geen betaalgegevens in te vullen. Helemaal niets! Bij deze actie stopt het gratis lidmaatschap automatisch, geen gedoe of verborgen trucs. Da’s een prettige gedachte, toch?
Daarnaast kreeg ik ook nog eens vier kinderboeken helemaal gratis te downloaden bij Bookchoice. Erg ideaal om als cadeau te ontvangen, zeker nu de zomerzon op z’n hoogst staat.

Ik download altijd luisterboeken voor mijn jongste zoon. Hij wordt namelijk nogal snel wagenziek en het luisteren naar een boek helpt hem enorm. Een koptelefoon op en hij is vertrokken in zijn eigen wereldje. Sinds we dit doen, is er geen overgeef-incident meer geweest. Een prima oplossing!

Andere boekdiensten die nu een aanbieding hebben lopen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *