Grijp je aanbieding: romans en thrillers bij Kruidvat

Er is weer een geweldige aanbieding bij de Kruidvat. En deze week heb ik me als boekenwurm speciaal verdiept tussen de paperbacks in de winkel!

Stel je dit eens voor: Je zit in je favoriete leunstoel met een gloeiende mok thee, helemaal opgekruld met een nagelbijtende thriller of een hartverwarmende roman. Klinkt dat niet als een perfect weekend? Dat vind ik ook. Dus mijn tip aan jou: een aantal topklasse romans en thrillers van Karin Slaughter, Nora Roberts, Loes den Hollander en Susan Wiggs voor slechts 4,99 euro per stuk! Ja, je leest het goed. Een koopje, toch?

Kruidvat aanbieding vanaf 3 juli 2023: goedkope romans en thrillers.

Maar wacht, er is meer. Soms is het moeilijk om slechts één boek te kiezen, vooral met deze auteurs. Dus, om je die besluiteloosheid te besparen: je kunt er nu twee scoren voor maar 8,50 euro. Dat is pas waar voor je geld!

Maak dus snel een tripje naar de dichtstbijzijnde Kruidvat en verwen jezelf met een paar goede boeken. Veel plezier met een nieuw avontuur!
Hieronder zijn enkele voorbeelden van de boeken.

Laatste weduwe – Karin Slaughter

Prijs: 4,99

“Laatste Weduwe” is het elfde meesterwerk van Karin Slaughter’s Will Trent serie. Het boek opent met een ogenschijnlijk eenvoudige situatie – een moeder en dochter die een dagje uit zijn. Maar al snel neemt de dag een huiveringwekkende wending wanneer Michelle Spivey verdwijnt. Ondanks de enorme inzet van de politie en hartverscheurende oproepen in de media van haar partner, blijft Michelle onvindbaar.

Het drama neemt een nieuwe wending wanneer Will Trent en Sara Linton, een paar weken later, worden gealarmeerd door onverwachte explosies. Ze proberen de bron van het geluid te achterhalen, maar hun leven neemt een duizelingwekkende wending als Sara wordt ontvoerd en Will zich verplicht voelt om undercover te gaan. Hun onderzoek brengt hen naar een afgelegen gebied in de bergen, waar ze de angstaanjagende realiteit ontdekken van wat er met Michelle is gebeurd, en komen ze een dodelijk radicale groepering op het spoor.

Vreemde liefde – Loes den Hollander

Prijs: 4,99

“Vreemde liefde” van Loes den Hollander is een verzameling verhalen die draaien om de liefde in al zijn vormen en de mysterieuze manieren waarop mensen ermee omgaan.

Het boek gaat in op de gevoelens van verraad, geheimen die onthuld worden, de grenzen van ons geduld en de prijs van het najagen van verlangens. Zo worden er verhalen verteld over hoe iemand wraak neemt op een geliefde die hen bedrogen heeft door hen op hun meest kwetsbare moment te raken of hoe iemand ontdekt dat een zorgvuldig bewaard geheim al jaren niet meer geheim is.

Het gaat ook over het moment waarop iemand het uiterste van hun uithoudingsvermogen bereikt en over hoe het najagen van een verlangen kan omslaan en tegen je kan werken.

Droombeeld – Loes den Hollander

Prijs: 4,99

“Droombeeld” van Loes den Hollander neemt je mee op een spannende rollercoaster van emoties en mysteries. Het verhaal begint wanneer het leven van Maartje van Duiven een drastische wending neemt na een overval in haar eigen huis op klaarlichte dag.

Wat volgt is een avontuur van ongeloof en verbijstering dat Maartje doet wankelen op haar fundamenten. Ze wordt overmand door angst en haar vertrouwen in de mensen om haar heen begint af te brokkelen. Wanhopig zoekt ze naar antwoorden om te begrijpen wat er gebeurd is, maar in haar zoektocht mist ze een cruciaal detail.

Eindeloze zomer – Nora Roberts

Prijs: 4,99

“Eindeloze Zomer” is een boek met zwoele verhalen voor de zomermaanden.
De verhalen:
“Midzomermaan”, volgt Gwen, die haar wenkbrauwen optrekt bij de relatie van haar moeder met een veel jongere man. Ondanks haar aanvankelijke scepticisme, kan Gwen niet ontkennen dat er iets onweerstaanbaar aantrekkelijks is aan de jonge minnaar van haar moeder, dat zelfs haar aandacht trekt.

“Hartstocht in beeld”, introduceert ons aan Johanna Patterson, de producer van een populaire televisiequiz. Johanna is gewend aan de glitter en glamour van de showbusiness en is in eerste instantie niet gecharmeerd van de bekende acteur Sam Weaver. Echter, wanneer Sam een onverwachte kant van zichzelf onthult, begint Johanna hem in een ander licht te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *