Boeken in de aanbieding bij Kruidvat

Als liefhebber van boekenaanbiedingen ben je hier aan het juiste adres. Kruidvat biedt de afgelopen weken paperbacks van favoriete auteurs tegen onverslaanbare prijzen. Bespaar deze zomer op nieuwe boeken en vind snel en gemakkelijk goedkope exemplaren voor je eigen bibliotheek thuis!. Ik heb onderzoek gedaan en breng je het nieuws over de boeken die ze verkopen.

Kruidvatfolder: Roman en thriller voor 4 euro

Kruidvatfolder: Roman en thriller voor 4 euro

Deze week viel mijn oog op de Kruidvat folder waarin stond dat je romans en thrillers kunt kopen voor slechts 4 euro. Uiteraard was ik nieuwsgierig naar welke boeken dit precies betrof. Dus ik ging op onderzoek uit om te ontdekken welke spannende verhalen je voor deze voordelige prijs kunt bemachtigen.

Hier deel ik graag de boeken die ik in de winkel ben tegengekomen. Houd er rekening mee dat het aanbod per filiaal kan verschillen, maar als je geluk hebt, zijn dit de boeken die je mogelijk nog kunt kopen voor slechts 3 euro per stuk. Niet alle boeken vallen onder deze actie, maar ik kwam ook een aantal andere interessante aanbiedingen tegen. Zo zijn er bijvoorbeeld Jack Reacher thrillers van Lee Child verkrijgbaar voor 6 euro en thrillers van Loes den Hollander voor 5 euro.

Welke boeken zijn nu in de aanbieding bij Kruidvat?

Hieronder vind je mijn onderzochte lijst met boeken, zodat je goed geïnformeerd langs de Kruidvat-filialen kunt gaan en kan je deze zomer je leesvoorraad aanvullen zonder je portemonnee te veel te belasten.

Kijk ook bij Bol.com voor 40% korting op Ebooks.

Het mooiste verhaal – Susan Wiggs

Prijs: nu 2,99!
Dit is een dubbel uitgegeven titel. Het was eerst uitgegeven met als titel: De boekwinkel vol liefde, boek 3 van de Bella Vista serie.
Dit boek vertelt het verhaal van Natalie Harper, die ogenschijnlijk alles heeft – een baan, een huis, stabiliteit – maar niet echt gelukkig is. Voordat ze de tijd heeft om te ontdekken waarom dat zo is, wordt ze geconfronteerd met een tragisch noodlot. Ze erft het chaotische leven van haar moeder, inclusief torenhoge schulden, een noodlijdende boekwinkel en de zorg voor haar opa Andrew. Wanneer Natalie het allemaal niet meer aankan, verschijnt de knappe aannemer Peter Gallagher in haar leven, die ooit door haar moeder werd ingehuurd om een lekkage te verhelpen. Met Peter’s hulp lijkt er nieuwe energie te ontstaan in de boekwinkel, waardoor Natalie de moed vindt om zich te storten op haar nieuwe rol als boekhandelaar en mantelzorger. Zal ze de winkel en haar opa kunnen redden? En misschien krijgt ze zelf ook een happy end in haar eigen mooiste verhaal. Het boek verkent thema’s van verlies, erfenis, en het vinden van geluk in onverwachte omstandigheden.

Alles tussen jou & mij – Susan Wiggs

Prijs: 3,99

Een hartverwarmend verhaal over de vraag of liefde op het juiste moment kan komen. Caleb Stolz heeft beloofd zijn twee jonge neefje en nichtje groot te brengen na het overlijden van zijn broer. Dit betekent dat hij terug moet naar de gesloten Amish-gemeenschap die hij jaren geleden heeft verlaten. Hoewel het moeilijk is, voelt hij zich gelukkig op de boerderij. Maar wanneer zijn neefje ernstig gewond raakt en Caleb hem naar het ziekenhuis in de stad moet brengen, roept hij de woede van de hele gemeenschap over zich af. Alleen en overweldigd ontmoet hij Reese Powell, een toegewijde arts op wie hij meteen een sterke aantrekkingskracht voelt. Reese worstelt met haar veeleisende werk en de hoge verwachtingen van haar familie. Caleb zet haar hele leven op zijn kop, maar is liefde tussen mensen uit zulke verschillende werelden wel mogelijk? Dit verhaal verkent de uitdagingen van liefde en samenkomen in verschillende werelden.

Bloedkoraal – Linda van Rijn

Prijs: 3,99

“Bloedkoraal” is een spannende thriller van Linda van Rijn waarin journalist Emily van Son deelneemt aan een persreis naar een Grieks resort. Wat begint als een ontspannen vakantie verandert al snel in een aaneenschakeling van gruwelijke gebeurtenissen. Emily moet proberen te ontsnappen voordat er nog meer slachtoffers vallen. Het boek biedt een meeslepende leeservaring met een zonnige setting en een vlotte schrijfstijl.

Casa Ibiza – Linda van Rijn

Prijs: 3,99

“Casa Ibiza” is een meeslepend boek van Linda van Rijn waarin Anna de Kee na de dood van haar ouders naar hun vakantiehuis op Ibiza gaat om het klaar te maken voor verhuur. Tijdens het opruimen ontdekt ze een ketting die haar herinnert aan de onopgeloste dood van haar zusje. Op zoek naar antwoorden raakt ze verwikkeld in vreemde gebeurtenissen. Het boek neemt je vanaf de eerste pagina mee in het verhaal, met boeiende personages en een vlot leesbare schrijfstijl.

De vreemde – Harlan Coben

Prijs: 3,99

“De vreemde” is een meeslepend boek van Harlan Coben waarin Adam Price, na een ontmoeting met een vreemdeling, geconfronteerd wordt met schokkende onthullingen over zijn leven. De man beweert dat Adams vrouw nooit zwanger is geweest en suggereert zelfs dat Adam DNA-tests moet laten doen bij zijn andere kinderen. Adam gaat op onderzoek uit en ontdekt steeds meer aanwijzingen dat de man de waarheid spreekt. Terwijl hij probeert zijn vrouw terug te vinden, belandt hij in een gevaarlijke wereld. Coben staat bekend om zijn meesterlijke plotwendingen, en ook in dit boek word je vanaf de eerste pagina meegesleept in het verhaal.

Zomerzin – Jet van Vuuren

Prijs: 3,99

“Zomerzin” is een boek geschreven door Jet van Vuuren. Het verhaal volgt Iris van Egmond, die een rustig leven leidt met haar boekhandel en goede vrienden. Wanneer haar hartsvriendin haar uitnodigt voor een spirituele zomerweek buiten de stad, verandert Iris’ leven plotseling. Tijdens deze week ontmoet ze niet alleen de man van haar dromen, maar ook haar voormalige studievriendje die haar jarenlang heeft gestalkt. Wat een week vol mindfulness en bezinning had moeten zijn, verandert in een ware nachtmerrie. Jet van Vuuren staat bekend om haar oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen de hoofdrol spelen, en “Zomerzin” is daar geen uitzondering op. Het boek neemt je mee in een spannend verhaal vol herkenbare personages en onverwachte wendingen.

Het eindeloze strand – Jenny Colgan

Prijs: 3,99
Als dit boek je bevalt dan vind je het misschien ook interressant om te weten dat je romantische e-boeken van Jenny Colgan nu met flinke korting bij Bol.com kan kopen. Zo sla je voor een klein prijsje de hele serie in!

In Het eindeloze strand” van Jenny Colgan keert de lezer terug naar het idyllische eiland Mure voor de kust van Schotland. Flora runt daar haar Café Zon & Zee, geliefd bij zowel toeristen als de lokale bevolking. Echter, Flora’s zorgen nemen toe wanneer haar vriend Joël zich afstandelijk begint te gedragen. Ondertussen draagt Flora’s beste vriendin Lorna een stille liefde voor de lokale huisarts Saif, een Syrische vluchteling. Schokkend nieuws zal hun levens veranderen en zorgen voor een rollercoaster van emoties. Het boek, een feelgoodroman met humor, neemt de lezers mee op een reis vol warmte en romantiek, waarbij de zoektocht naar geluk centraal staat. “Het eindeloze strand” is het vervolg op “Café Zon & Zee” en brengt de lezers verder in het betoverende leven op Mure.

Een zomer aan zee – Katie Fforde

Prijs: 3,99

In “Een zomer aan zee” van Katie Fforde volgen we het leven van Emily, een tevreden single met een gelukkige baan. Wanneer haar vriendin Rebecca haar de kans biedt om als kok op een restaurantboot in Schotland te werken, grijpt Emily de kans om iets nieuws te ervaren. Echter, bij aankomst blijkt het leven op de boot en in het Schotse dorp meer uitdagingen met zich mee te brengen dan alleen zon, zee en strand. Emily moet omgaan met een hoogzwangere vriendin, een mokkende assistent en de verleiding van de knappe dokter Alasdair. Terwijl ze probeert haar gevoelens te negeren en vast te houden aan haar oude leven, ontdekt Emily dat de zomer aan zee haar leven onverwachts kan veranderen. “Een zomer aan zee” is een heerlijke feelgoodroman vol humor, romantiek en moderne problemen die je perfect kunt lezen tijdens een ontspannen zondagmiddag.

Onder de Spaanse zon – Anna Thomas

Prijs: 3,99

“Onder de Spaanse zon” is het eerste deel van de Nueva Vida-serie, geschreven door Anna Thomas. Het verhaal draait om Linda, Ellen en Judith, drie veertigers die na jaren weer bij elkaar komen. Ze zitten allemaal vast in hun huwelijk en zijn ontevreden over hun partners. Wanneer de stellen besluiten hun 25-jarig huwelijk samen te vieren, stemmen de vrouwen met tegenzin in. Maar de avond verloopt rampzalig en de vrouwen besluiten impulsief om naar Spanje te vertrekken. In het kleine dorp Nueva Vida komen ze terecht in een nieuw avontuur, vol kansen en mogelijkheden om opnieuw te beginnen. Het boek is een heerlijke feelgoodroman met herkenbare personages, humor, spanning, avontuur, liefde en de warmte van de Spaanse zon. Het is het begin van een serie die je niet wilt stoppen met lezen.

Tot aan de zon en terug – Jill Mansell

Prijs: 3,99

Lees mijn uitgebreide recensie van dit boek. Dit boek draait om het liefdesleven van verschillende mensen, met Didi als het belangrijkste personage. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van verschillende personages.

Allereerst maken we mee hoe Shay en Didi, ondanks het feit dat hun relatie jaren geleden eindigde, nog steeds gevoelens voor elkaar hebben. Daarnaast volgen we de weduwe Rosa, die op haar oude leeftijd nog steeds muren beklimt om dichter bij haar overleden man te kunnen zijn. Het liefdesleven van Rosa’s dochter bloeit eindelijk op wanneer ze via een dating-app een man ontmoet.

Het verhaal draait om oude en nieuwe liefdes, het volgen van je hart en tweede kansen. Didi staat op het punt om te trouwen met haar verloofde, maar wanneer haar eerste liefde, Shay, plotseling terugkeert, begint ze te twijfelen. Shay is teruggekomen om zijn stervende vader te helpen en wil graag zijn laatste dagen doorbrengen in het huis waar zijn ouders en hij ooit zo gelukkig waren. Rosa mist haar overleden man nog elke dag en beklimt stiekem de muur om bij zijn geliefde boom te kunnen zijn. Ondertussen heeft Rosa’s dochter eindelijk geluk in de liefde wanneer ze via een dating-app een man ontmoet waarmee het meteen klikt.

Dit boek verkent de complexiteit van liefde, verlies, tweede kansen en het volgen van je hart, terwijl de levens van deze personages met elkaar verweven raken.

Het Moezelmeisje – Marelle Boersma

Prijs: 3,99

“Het Moezelmeisje” is de vijfde Vertrekthriller van Marelle Boersma. Het boek volgt Emma, die besluit haar geluk te beproeven in het Duitse stadje Cochem. Ze heeft het plan opgevat om op de wijnboerderij van haar familie een prachtige alcoholvrije wijn te gaan maken. Echter, direct na haar aankomst wordt ze geconfronteerd met twee misdrijven. In de Moezel wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden, en een bewoner van Cochem ligt zwaargewond langs de weg. Emma vraagt zich af of deze twee zaken met elkaar verband houden, of misschien zelfs met haar eigen komst naar Cochem te maken hebben. Het boek belooft een spannende thriller te zijn, waarin de lezer wordt meegenomen in een web van mysteries en intrige.

Moederhart – Mariëtte Middelbeek

Prijs: 3,99

“Moederhart” is een boek geschreven door Mariëtte Middelbeek. Het verhaal volgt Anna, een dertigjarige vrouw wiens leven op zijn kop komt te staan wanneer ze ontdekt dat de mensen die ze altijd als haar ouders heeft beschouwd, niet haar biologische ouders zijn. Nadat haar vader kort daarvoor is overleden, onthult haar moeder de waarheid over haar afkomst. Anna voelt een mix van emoties. Ze houdt zielsveel van haar moeder en mist haar vader enorm, maar ze is ook boos, verdrietig en voelt zich ontworteld. Ze vraagt zich af wie ze werkelijk is, waar ze vandaan komt en waar ze thuishoort.

Met de wens om haar ware identiteit te ontdekken, begint Anna aan een zoektocht naar haar biologische moeder. Ze betreedt een wereld die vreemd en onbekend voor haar is, maar ze is vastberaden om te ontdekken wie haar echte moeder is. Terwijl ze steeds meer ontheemd raakt, wordt ze geconfronteerd met een belangrijke vraag: voelt ze zich meer verbonden met de plek waar ze is opgegroeid of met de vrouw die ze had kunnen zijn?

“Moederhart” is een prachtig en emotioneel verhaal dat de lezers meeneemt in de reis van Anna, waarin ze zichzelf en haar identiteit probeert te vinden. Het boek biedt een diepgaand inzicht in de gedachten en gevoelens van de hoofdpersoon en laat de lezers intens met haar meeleven.

In eigen hand – Linda Jansma

Prijs: 3,99

“Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche.” In “In eigen hand” geschreven door Linda Jansma, volgen we Nikki Benjamins, een voormalig rechercheur bij de Amsterdamse recherche. Nadat ze haar baas een blauw oog heeft geslagen, besluit ze een eigen recherchebureau te beginnen. Haar kantoor begint goed te lopen, maar dan zoekt voormalig hoofdinspecteur Ferry Akkermans haar hulp. Hij twijfelt aan het onderzoek van zijn ex-collega’s nadat zijn zoon is verongelukt in een auto-ongeluk. Was het wel echt een ongeluk?

Het boek neemt de lezer mee op een spannend avontuur met een slim plot dat de spanning voortdurend hoog houdt. De personages voelen menselijk aan en we voelen intens met ze mee. “In eigen hand” leest als een trein en houdt de lezer geboeid tot de laatste pagina.

Twee kleine visjes – M.J. Arlidge

Prijs: 4,99
Dit is een bundel van twee boeken, Alles in de wind en Schuitje varen. De verhalen geven een unieke inkijk in het leven van inspecteur Helen Grace en laten zien hoe ze is geworden tot de persoon die we nu kennen.

In Alles in de wind arriveert de vijftienjarige Jodie bij haar derde weeshuis, hopend op een beter leven. Maar ze beseft al snel dat ze niemand meer heeft om haar te beschermen. Ze moet leren zichzelf te verdedigen en te veranderen om eindelijk veilig te zijn.

In Schuitje varen is Helen Grace net afgestudeerd van de politieacademie en werkt ze bij de verkeerspolitie. Wanneer ze betrokken raakt bij een fataal verkeersongeluk, twijfelt ze aan de officiële verklaring van haar collega’s. Ze vraagt zich af waarom het slachtoffer zijn leven op het spel zette door een drukke snelweg over te steken. Was hij misschien voor iets op de vlucht?

Terug naar Villa Rosa – Nicky Pellegrino

Prijs: 3,99

“Terug naar Villa Rosa” is een boek geschreven door Nicky Pellegrino. Het verhaal draait om Stella, die denkt dat ze haar leven volledig onder controle heeft totdat haar baas plotseling overlijdt. Ze besluit een huisruil aan te gaan met een Italiaanse man genaamd Leo en vertrekt naar het zonnige Italië, waar ze geniet van het heerlijke eten en de gastvrijheid. Terwijl Stella zich thuis voelt in Villa Rosa, wordt ze steeds nieuwsgieriger naar de eigenaar van het huis. Kan ze alleen door zijn spullen een goed beeld van hem krijgen?

Het boek is een sfeervolle roman over vriendschap en liefde aan de prachtige Italiaanse kust. Nicky Pellegrino’s liefde voor Italië straalt van de pagina’s af en neemt de lezers mee op een reis om te genieten van het heerlijke Italiaanse leven. “Terug naar Villa Rosa” is een perfect boek voor alle fans van Santa Montefiore en Jill Mansell, en een heerlijk zomerboek dat je meeneemt naar een nieuw begin onder de Italiaanse zon.

Sex & sangria – Elisabet Benavent

Prijs: 3,99

“Sex & Sangria” is een boek geschreven door Elisabet Benavent. Het verhaal draait om Valeria, een 27-jarige vrouw die in Madrid woont. Ze heeft net haar baan opgegeven om zich volledig op haar schrijfcarrière te kunnen richten, maar het schrijven wil niet vlotten en haar huwelijk bevindt zich in een dip. Hoewel haar man aantrekkelijk is, is hij vaak afwezig en lijkt hij steeds minder interesse in haar te tonen.

Gelukkig heeft Valeria haar beste vriendinnen Lola, Carmen en Nerea. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles met elkaar, zelfs de meest intieme details. Terwijl Valeria worstelt met haar huwelijkscrisis, hebben ook haar vriendinnen genoeg aan hun hoofd. Carmen is verliefd op een collega, Lola heeft een affaire met een verloofde man en Nerea ontdekt de liefde van haar leven, die toevallig ook iemand is die Carmen maar al te goed kent. Kan hun vriendschap al dit drama overleven?

“Sex & Sangria” is een grappig, opwindend en sprankelend boek dat ontzettend verslavend is om te lezen. Het voelt alsof je over je eigen vriendinnen leest, en het neemt je mee in de ups en downs van hun leven. Het boek biedt een verfrissende kijk op vriendschap, liefde en het navigeren door de uitdagingen van het moderne leven.

Onderuitgehaald – Loes den Hollander

Prijs: 4,99
Een thriller van Loes den Hollander waarin het gezin Fortuin, bestaande uit vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, een zware tragedie doormaakt wanneer Freddy, de stiefmoeder van de meisjes, verdrinkt in het zwembad tijdens hun vakantie. Ze besluiten de waarheid achter het ongeluk geheim te houden. Zeven jaar later ontvangt Sigrid een bedreigend manuscript van iemand die twijfelt aan hun verhaal en de waarheid wil onthullen, ongeacht de prijs die daarvoor betaald moet worden. Het gezin wordt geconfronteerd met de gevolgen van hun stilzwijgen en de drang naar de waarheid.

Jack Reacher – Lee Child

Prijs: 5,99
Dit is boek 26 van de Jack Reacher serie. In dit spannende verhaal loopt Jack Reacher een groot probleem tegen het lijf op een verlaten weg in Arizona, waar een gecrashte jeep te vinden is. Hij belandt in een godvergeten grensdorpje waar hij samen met FBI-agent Michaela Fenton op zoek gaat naar haar tweelingbroer, die zich met gevaarlijke mensen heeft ingelaten. Het dorp herbergt duistere geheimen en Reacher staat voor een moeilijke taak om antwoorden te krijgen. Met levendige actiescènes en dramatische wendingen is dit een thriller die zelfs nieuwe lezers van de serie zal smeken om meer. Zelf ben ik deze serie ook pas begonnen bij boek 24 en dat ging prima zonder voorkennis van alle voorgaande delen.  De Jack Reacher-serie gaat over een charismatische hoofdpersoon die eerlijk en intelligent is. Hij is liever alleen en nog belangrijker: hij is iemand die niet tegen onrecht kan.

Fifty Fifty – Steve Cavanagh

Prijs: 5,99

“Fifty Fifty” is een bloedspannende thriller geschreven door Steve Cavanagh. Het verhaal volgt advocaat Eddie Flynn, die geconfronteerd wordt met een nieuw mysterie. De zussen Alexandra en Sofia Avellino ontdekken afzonderlijk van elkaar het verminkte lichaam van hun vader. Beiden bellen in paniek de politie en beschuldigen elkaar van de moord. Maar slechts één van hen spreekt de waarheid, de andere liegt.

Beide zussen worden in hechtenis genomen en wachten op een mogelijke veroordeling voor moord. In de gevangenis, een plek waar je de schuldige niet zou verwachten, begint de waarheid zich te ontvouwen. Het is aan Eddie Flynn om de waarheid te achterhalen en te ontdekken wie van de twee zussen de echte moordenaar is.

“Fifty Fifty” is een razend spannende thriller die verslavend werkt. Elke onthulde informatie zorgt ervoor dat de lezer verder wil graven en ontrafelen, in de hoop een aanwijzing te vinden die leidt tot de oplossing van het mysterie. Met zijn meeslepende plot en onvoorspelbare wendingen houdt Steve Cavanagh de lezers op het puntje van hun stoel tot de laatste bladzijde.

En dan ook nog wat zomer romance boekjes voor maar 1,99!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *