Storytel met 30 dagen gratis toegang tot luisterboeken

* Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.

Op zoek naar een geweldige manier om meer boeken te lezen of te beluisteren? Dan is een abonnement op Storytel iets voor jou! Met Storytel heb je toegang tot duizenden audioboeken en e-books, zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete verhalen.

En het beste nieuws is: als nieuwe abonnee kun je Storytel nu 30 dagen gratis uitproberen met het gratis proefabonnement. Met deze aanbieding kun je zoveel boeken lezen en beluisteren als je wilt, zonder dat je ergens aan vastzit. Maar let op: als je het proefabonnement niet tijdig opzegt, wordt het automatisch omgezet naar een regulier abonnement, overeenkomstig met de gebruikersvoorwaarden en prijzen zoals aangegeven op de website.

Gelukkig is het opzeggen van het abonnement heel eenvoudig. Je kunt op elk moment inloggen op je account en het abonnement stopzetten. Dit betekent dat je geen verdere kosten hebt en dat je niet gebonden bent aan een langdurig abonnement. Als je tevreden bent met de service, kun je natuurlijk gewoon doorgaan met het abonnement na de gratis proefperiode.

Bij Storytel heb je keuze uit duizenden titels in allerlei genres, waaronder romans, thrillers, non-fictie, kinderboeken en meer. Met de gratis app kun je gemakkelijk boeken zoeken, luisteren en lezen op al je apparaten, van je telefoon tot je tablet of laptop. En als je kinderen hebt, kun je de Kids Mode activeren, zodat ze veilig kunnen genieten van kinderboeken zonder dat ze per ongeluk op ongepaste content stuiten.

Profiteer van deze tijdelijke aanbieding en begin meteen met het ontdekken van alle geweldige boeken die Storytel te bieden heeft. Meld je vandaag nog aan voor het gratis proefabonnement en geniet van 30 dagen gratis toegang tot duizenden boeken en audioboeken!

Gratis Storytel proefabonnement
Gratis Storytel proefabonnement

Welke boeken zijn leuk om te luisteren en lezen bij Storytel? Hier vind je mijn tips aan jou.

In dit artikel staan links naar affiliatie programma’s waarmee ik commissie kan ontvangen voor uw aankopen via deze links. Dit kost u niets extra, maar ondersteunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *