The Warrior

Titel: The Warrior
Genre: Young Adult, romance
Schrijver: Victoria Scott
Verteller: David Brenin
Duur van het boek: 9 uur 56 minuten
Alle boeken van deze Dante Walker serie:

  1. The Collector
  2. The Liberator
  3. The Warrior

Het verhaal van The warrior

Dit boek gaat vooral over de komende veldslag. De bevrijders zijn het grootste deel van het verhaal aan het trainen. Wat verhaallijn betreft blijven we hier steken. Zij zijn aan het trainen en verder gebeurt er vrijwel niks om het verhaal vooruit te duwen. Tussen het trainen door worden ze aangevallen en daarna gaan ze weer verder met trainen.
De schrijver vult het verhaal op met Dantes humor en de vriendschappen die hij maakt.

Benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Mijn mening

Deze serie was vermakelijk, maar jammer genoeg werd het verhaal steeds minder en minder per boek. Hoewel dit boek aardig wat actie biedt en we zelfs een enorme veldslag krijgen, vond ik het toch vooral saai en was ik erg opgelucht toen ik het boek uit had.

Ik vind dit boek 2.5 van de 5 sterren waard.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

The liberator van Victoria Scott is boek 2 van de Dante Walker serie.

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *