The simple life

Titel : The simple life
Genre: Hedendaagse roman
Schrijver: Tara Sivec
Verteller: Nikki Jacobs, Alexander Cendese
Duur van het boek: 7 uur 16 minuten

Ik heb het boek in het Engels geluisterd bij Audible.

Het verhaal

In Audible Escape heeft dit verhaal als meetgraad: flirty! (sweet, flirty, seductive, sexy en red hot).
Brooklyn Manning heeft een geweldig leven in New York. Ze werkt voor een tijdschrift als een “IT girl”. Het is haar werk om naar de leukste feestjes en evenementen te gaan en daar een stukje over te schrijven. Dit alles raakt ze ineens kwijt wanneer ze een woedende vrouw op haar af ziet komen tijdens een feestje.
Nu woont ze weer bij haar vader in White Timber, Montana.
Omdat haar vader vindt dat ze aan het werk moet gaan en haar eigen geld moet verdienen regelt hij een tijdelijke baan voor haar tijdens deze zomervakantie. De pompoenboerderij kan haar hulp goed gebruiken!
Zo komt ze weer oog in oog te staan met haar jeugdvijand. Hij ziet eruit om te smullen en dat terwijl zij er vreselijk uitziet!

Dit verhaal gaat vooral over de dynamiek tussen Brooklyn en haar jeugdvijand Clint.
Wat zijn ze toch goed in elkaar beledigen en smerige streken bij de ander uithalen.
Maar wat schuilt er achter al deze woorden?

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Te koop in Bol.com:

Verteller

De vrouwelijke verteller klinkt wel prettig. De man is niet zo prettig om naar te luisteren. Zijn mannenstem klinkt veel minder fijn dan ik gewend ben uit andere boeken en de stem die hij voor vrouwen gebruikt klinkt buitengewoon zielig. Gelukkig hoor je hem niet vanaf het begin en komt hij pas wat later in het verhaal aan bod.
Ik vond deze versie een matig / voldoende waard.

Mijn mening

Dit boek is wel vermakelijk. Ik vind dit niet het leukste boek van Tara Sivec, wat dat betreft vind ik Jed had to die wel veel leuker, maar het was wel leuk om zo even gratis te luisteren binnen mijn audible escape pakket. Zelf zou ik dit boek niet hebben gekocht.

Het verhaal is niet bijzonder. Er valt niet zoveel te vertellen over de gebeurtenissen. Brooklyn gaat bij haar vader wonen, ze ziet Clint na al die jaren weer en ze gaan rustig verder waar ze in hun jeugd waren gebleven. Dan rest natuurlijk alleen de vraag of ze weer terug gaat naar New York of dat ze bij Clint zal blijven. Dat is dus het hele verhaal.
Waarschuwing: er komt veel schunnig taalgebruik voor in het boek.
Nogmaals: het is vermakelijk als je dit boek gratis kan luisteren.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Audible: Engelse versie. Dit boek is onderdeel van Audible Escape. Dat betekent dat je deze luisterversie zonder extra kosten kan luisteren binnen je Audible Escape pakket. Anders moet je het wel kopen bij Audible (taal: Engels).
  • iTunes: Engelse luisterversie en E-book.
  • Bol.com: Paperback en E-book in het Engels.
Recensie The simple life

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Audible. Mijn abonnement kost dit jaar $192 en daarvoor krijg ik 24 credits waarmee ik boeken kan kopen en de boeken van Audible Plus Catalog kan ik gratis met mijn abonnement luisteren. Dit boek was destijds te luisteren als onderdeel van Audible Escape (ik had er toen een extra abonnement voor).
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *