Ik zie je in Cockleberry Bay

Alles over luisterboeken

Ik zie je in Cockleberry Bay

Nederlandse titel: Ik zie je in Cockleberry Bay
Engelse titel: Meet me in Cockleberry Bay
Genre: Chick lit, romance
Schrijver: Nicola May 
Engelse verteller: Danielle Cohen
Nederlandse verteller: Chava voor in ’t Holt
Duur van het Nederlandse boek: 8 uur 53 minuten
Duur van het Engelse boek: 8 uur 49 minuten
Alle boeken van deze Cockleberry Bay serie:

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 12 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit is deel twee van de feel good romantische serie over Rosa’s nieuwe leven in Cockleberry Bay. Rosa is getrouwd, maar ze heeft veel moeite om haar man te vertrouwen. Ze is erg onzeker en heeft last van verlatingsangst. Vooral wanneer ze deze emoties met drank combineert gaat ze volledig de fout in en het lijkt er op dat ze haar huwelijk in een jaloerse bui volledig heeft gebroken en haar man vertrekt naar Londen.
Rosa gaat flink bij zichzelf te rade en ze ziet langzaam maar zeker enkele moeilijkheden uit haar leven onder ogen. Ondertussen stuurt ze elke dag een bericht naar haar man om hem te laten weten dat ze graag weer samen verder wil terwijl ze aan zichzelf werkt.
Het zijn roerige tijden en gelukkig heeft Rosa de beste vrienden die ze maar kan wensen.

Bekijk hier een inkijkexemplaar.
Luister hier naar een fragment van het boek.

Te koop bij Bol.com (Luisterboek is gratis in Kobo plus voor abonnees)

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.


Dit boek kan als ebook in het Nederlands gedownload worden in iTunes.

Verteller

Deze verteller heeft een heerlijke stem om naar te luisteren. Ze doet het erg goed en ik vind haar uitvoering een ruim voldoende waard.

Mijn mening

Mooi vervolg over het leven van Rosa. Hier en daar wordt het ook best emotioneel en moest ik mijn ontroering wel wegslikken. Dit verhaal is erg inspirerend en er zitten ook wel mooie levenslessen en wijsheden in het verhaal. Het gaat vooral over Rosa die inziet dat ze onder invloed van alcohol rare en gevaarlijke dingen doet en daarmee zichzelf veel schade toebrengt. Dit komt allemaal op een positieve wijze aan bod. Het verhaal gaat uit van de gedachte dat je jezelf goed kan helpen als je er maar voor kiest dat je jouw leven wil beteren.
Het verhaal gaat met name over jaloezie en te veel drinken en dan destructieve dingen doen.

De volgende onderwerpen komen in het verhaal aan bod:

  • Miskraam
  • Jaloezie 
  • Onzekerheid
  • Te veel drinken met destructief gedrag als gevolg
  • Relatiebreuk

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *